Galaxy S24 FE este în lucru la Samsung

81
Galaxy S24 FE under development
Sursă foto: sammyfans.com

La începutul acestui an, compania a lansat seria emblematică Galaxy S24, care se vinde foarte bine la nivel global. Acum, Samsung a început să lucreze la următorul său telefon emblematic cu preț redus, așteptat să fie lansat la sfârșitul acestui an. Conform mai multor informații Samsung Galaxy S24 FE este în dezvoltare.

Potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub, Samsung lucrează la modelul Galaxy S24 FE cu numele de cod R12. Numele de cod se aliniază cu versiunile anterioare ale flag-shipurilor Samsung destinate fanilor. Ne amintim că Samsung S20 FE avea numele de cod R8, Galaxy S21 FE era R9, iar Samsung Galaxy S23 FE era R11. De asemenea, ne aducem aminte că Galaxy S22 FE, care nu a mai fost lansat, avea numărul de cod intern R11.

Puține informații despre Samsung Galaxy S24 FE

La un moment dat au fost informații că Galaxy S24 FE ar putea fi lansat în vară. Deoarece dezvoltarea a început destul de târziu, lansarea poate avea loc spre sfârșitul acestui an. Telefonul mai trebuie să fie testat și apoi să intre în producția de masa. Cea mai recentă informație nu are alte detalii decât numele de cod al dispozitivului.

Galaxy S23 FE are specificațiile hardware ale seriei S22, cu toate acestea, S24 FE ar putea aduce cele mai recente specificații aflate pe seria Galaxy S24. Dacă se întâmplă acest lucru, s-ar putea să vedem o creștere a prețurilor în următorul flagship FE. De asemenea, ne așteptăm să debuteze cu noi funcții Galaxy AI, înainte de lansarea seriei S25 anul viitor.

Populația SUA este un mozaic unic de culturi, ~40% dintre locuitori se identifică ca minorități rasiale sau etnice. Albii (non-hispanici) sunt în proporție de 61%, hispanici 18,5%, negrii 12,2% și asiaticii 5,6%. Indienii americani nativi mai sunt doar 0,7%.

Sperăm că S24 FE să fie lansat cu același procesor în toate regiunile. De exemplu: S23 FE utilizează Exynos 2200 în regiunile globale, în timp ce cumpărătorii din SUA primesc Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Există o diferență de performanță între cipurile Qualcomm și cele Exynos dezvoltate de Samsung.

Alte detalii despre viitorul telefon emblematic Samsung destinate fanilor sunt puține în această etapă. Cu toate acestea, pe baza intervalelor de timp anterioare de lansare, se pare că telefonul va fi lansat mai târziu spre sfârșitul acestui an. Toate acestea se aliniază cu modul în care Samsung a gestionat lansarea lui Galaxy S23 FE.

Samsung lucrează și la un Galaxy Z Fold 6 FE. Judecând după strategia de lansare pentru 2023, posibil ca Galaxy S24 FE să se lanseze împreună cu Fold FE, dar și alături de noi tablete FE.