Galaxy S24 FE va exista și va fi disponibil la nivel global

106
Samsung galaxy S24 FE
Sursă foto: AndroidHeadlines

Seria Galaxy S24 se vinde foarte bine în toate colțurile lumii. Pentru a exploata acest lucru Samsung va lansa în acest an și un model Galaxy S24 FE, despre care au fost mai multe zvonuri până acum. Pentru a întări și mai mult zvonurile în privința acestui model Fan Edition, acum au apărut numerele de model pentru Galaxy S24 FE.

Se așteaptă ca Galaxy S24 FE să se alăture seriei „principale” S24 de pe piața smartphone-urilor Android în acest an. Totuși, în acest moment nimeni nu știe când va fi lansat acest model destinat fanilor. De ce suntem siguri, va avea multe din caracteristicile și specificațiile seriei S24, iar platforma Galaxy AI nu va lipsi.

Potrivit Notebookcheck, Android Headlines a publicat recent o listă de produse pentru succesorul lui Samsung Galaxy S23 FE. În această listă apare și patru noi numere de model Samsung. Acestea diferă doar prin caracterul final: SM-S721B, SM-S721N, SM- S721U și SM-S721W.

Acest nivel de detaliu indică de obicei variabilitatea regională și sugerează că S24 FE va fi disponibil în Europa (B), Coreea de Sud (N), Statele Unite (U) și, respectiv, Canada (W). Trebuie să specificăm că noua informație nu este confirmată de alte surse. De exemplu cum ar fi FCC, Bluetooth SIG, Wi-Fi Alliance sau alte agenții de certificare. Acestea nu a înregistrat niciun dispozitiv cu aceste numere de model (sau orice variație a acestuia).

Canada, ca țară, are cea mai lungă coastă maritimă din lume, măsurând peste 200.000 km. Linia de coastă, una dintre principalele atracții ale Canadei, este scăldată de trei oceane și reprezintă aproape 57% din totalul coastei lumii.

Noua informație nu confirmă nici nu infirmă zvonul dacă Galaxy S24 FE are atât variante de prodesor Qualcomm, cât și Exynos. Sigur că acest lucru nu ar schimba nimic pentru că Galaxy S23 FE are cip Snapdragon 8 Gen 1 în SUA, în timp modelul din Europa are Exynos 2200. Ambele variante au același număr de model de bază SM-S711.

Sursă foto: AndroidHeadlines

În orice caz nu ne așteptăm la o lansare decât prin toamnă a acestui model Fan Edition. Sunt informații că atunci (cândva în toamnă) Samsung va organiza un eveniment dedicat dispozitivelor Fan Edition unde va lansa telefoane, tablete sau căști destinate fanilor.