Samsung Galaxy S24 Ultra va fi lansat având și un cadru auriu

323
Samsung Galaxy S24 Ultra va fi lansat si in auriu
Sursa foto: via androidheadlines.com

Informațiile despre seria Galaxy S24 nu mai contenesc, recent am aflat că va fi lansată în 17 ianuarie 2024 în SUA. Acum am aflat că varianta de culoare galbenă a lui Samsung Galaxy S24 Ultra va avea un cadru auriu. Afirmația a fost făcută de cunoscutul Ice Universe. Sursa a distribuit o imagine conceptuală a dispozitivului pentru a arăta cum arată telefonul în galben cu o ramă aurie. Galaxy S24 Ultra va veni și în culorile negru, gri, violet, verde, albastru și portocaliu.

Samsung oferă de obicei telefoanele sale emblematice într-o serie de culori pentru toate gusturile. Totuși, unele dintre aceste culori sunt limitate la anumite piețe selectate sau la magazinul său online. Pentru seria din 2024, vom avea parte de cel puțin șapte opțiuni de culoare pentru Samsung Galaxy S24 Ultra. Printre acestea se numără și o variantă galbenă, pe care am văzut-o în imaginile conceptuale din trecut.

Acum avem confirmarea că dispozitivul va avea și un cadru auriu, potrivit AndroidHeadlines. Imaginea distribuită de Ice Universe arată pe Samsung Galaxy S24 Ultra elegant, cu rame simetrice ale afișajului. Ice Universe spune că designul arată „superb” în viața reală, mai bine decât ceea ce au sugerat randările scurse. Decupajul pentru camera selfie este mai mic și se află puțin mai jos decât cel aflat pe Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S24 Ultra va fi la vânzare din 2 februarie 2024

Galaxy S24 Ultra „telefonul mobil real arată grozav, mai bine decât mă așteptam”, a spus tipsterul într-o postare pe X / ex Twitter. Multă lume a fost critică cu design-ul telefoanelor emblematice Samsung în ultimii ani, în special cu ramele afișajului. Din câte se pare compania a făcut o treabă grozavă de data aceasta. Deși este imposibil să mulțumești pe toată lumea, noul model emblematică nu va dezamăgi pe prea multă lume cu designul său.

Litera X apare și în alte nume ale afacerilor lui Elon Musk. De exemplu: SpaceX, aplicația sa de inteligență artificială xAI și Model X, unul dintre cele mai vechi modele ale companiei de mașini electrice Tesla. „Este doar X, litera X” a spus Musk.

Ca de obicei, Samsung va lansa trei smartphone-uri emblematice anul viitor. Galaxy S24 Ultra va fi însoțit de Galaxy S24 de bază și Galaxy S24+. Se așteaptă ca toate cele trei modele să vină într-o gamă largă de culori. Cu toate acestea, numai modelul Ultra poate avea un cadru de titan. Presa coreeană relatează că Samsung nu va echipa celelalte două modele cu un cadru de titan în 2024.

La fel ca modelele din 2023, Galaxy S24 de bază și Galaxy S24+ vor avea un cadru din aluminiu. Compania le poate face upgrade la titan în viitor, posibil chiar cu seria Galaxy S25. Deoarece titanul este mai greu de tăiat și finisat, este mai costisitor de făcut decât ramele din aluminiu, care costă mai puțin de 20 USD fiecare.

Rămâne de văzut dacă Samsung va absorbi acest cost și își va reduce marja de profit sau îl va transmite consumatorilor, crescând prețul lui Galaxy S24 Ultra. Noile flagship-uri vor fi lansate în 17 ianuarie în SUA și vor fi disponibile la vânzare din 2 februarie 2024. Precomenzile încep imediat după Unpacked, totuși.