Galaxy S24 Ultra a primit “Smartphone Camera of the Year 2024”

184
Samsung Galaxy S24 Ultra Smartphone Camera of the Year 2024
Sursa foto: amateurphotographer.com

Samsung Galaxy S24 Ultra demonstrează încă o dată că este un telefon extraordinar. În weekend au fost anunțate premiile AP Awards 2024 de revistă săptămânală, Amateur Photographer. Galaxy S24 Ultra a primit “Smartphone Camera of the Year 2024” din partea revistei britanice.

Amateur Photographer testează mai multe camere, obiective, software și accesorii decât orice altă publicație din Marea Britanie. Aceste teste sunt respectate și recunoscute pe scară largă în întreaga lume pentru independența, calitatea și profunzimea lor. Titlul de cel mai bun telefon cu cameră este aprig disputat, marile mărci de telefoane mobile concurând pentru a-și depăși caracteristicile, obiectivele și rezoluția.

Premiile Amateur Photographer (AP), care au fost un punct culminant anual în calendarul fotografic de peste 40 de ani, sunt acordate cu mai multă atenție în industria globală a camerelor foto decât orice alt premiu din Marea Britanie. Samsung Galaxy S24 Ultra a demonstrat iarăși că nu are egal în lume.

Câștigătorii de smartphone-uri selectați de Amateur Photographer sunt cei mai avansați tehnologic de pe piață. Chiar și așa, testele Amateur Photographer amănunțite identifică punctele forte și punctele slabe ale fiecăruia. În acest fel utilizatorii vor putea alege în cunoștință de cauză care telefon de pe piață este potrivit pentru pentru ei și care sunt cu adevărat cele mai bune în clasa lor.

Amateur Photographer, fondată în 1884, este cea mai veche revistă de fotografie din lume și singura revistă foto săptămânală tipărită. Respectată pentru profesionalism, este considerată biblia pasionaților foto de profesioniști și de amatori.

Cel mai recent smartphone emblematic Samsung Galaxy S24 Ultra este incredibil în materie de fotografie. S24 Ultra are un sistem cu patru camere, adăugând în același timp o serie de funcții de fotografie AI. Cu o cameră principală de 200MP, cu diafragma f/1,7, alături de o cameră ultra-wide de cu f/2,2, o cameră cu teleobiectiv f/2,5 și un teleobiectiv cu diafragma f/3,4, oferă mai multe opțiuni creative decât orice alt telefon. Toate, cu excepția camerei ultra-wide, sunt stabilizate optic.

Camera smartphone-ului anului 2024: Samsung Galaxy S24 Ultra. Iată ce a remarcat revista britanică la telefonul Samsung:

  • Sistem versatil cu patru camere
  • Înregistrează videoclipuir 8K 30p și 4K 120p
  • Caracteristici impresionante de imagine cu Galaxy AI
  • Ecran superb

Inteligență artificială din seria Galaxy S24 este utilizată atât atunci când faci fotografii, cât și atunci când le editezi, cu un amestec de funcții pe dispozitiv și bazate pe cloud. Galaxy AI îmbunătățește lucruri precum fotografia de noapte, nivelul zgomotului, calitatea zoomului, reproducerea culorilor și imaginea cu interval dinamic înalt. Există, de asemenea, un nou instrument de îndepărtare a reflexiei, care este foarte util pentru fotografiere.

În plus, telefonul are un ecran ultra-luminos, cu strălucire și reflexii reduse, plus 7 ani de actualizări de software. Aparatul foto oferă imagini luminoase, colorate, cu o expunere bine calculată și o gamă dinamică puternică. Pentru cei care doresc cel mai bun telefon cu cameră de la un brand mainstream, Galaxy S24 Ultra este o alegere excelentă. Este cel mai bun telefon pe care îl puteți cumpăra acum.