Galaxy S25 și Galaxy S25+ vor primi o nouă cameră

117
Samsung Galaxy S25 will have a new camera at last
Sursa foto: notebookcheck.net

Încă mai aflăm unele lucruri despre Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra, dar deja apar tot mai multe informații despre seria Galaxy S25. Acum am aflat că modele mai mici din viitoarea serie galaxy S25, Galaxy S25 și Galaxy S25+, vor primi o nouă cameră foto. Este vorba despre camera principală, care se pare că va fi una fabricată de Sony.

Potrivit @Tech_Reve, citat de colegii noștri de la site-ul austriac Notebookcheck, există indicii concrete că succesorii modelelor Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor primi în sfârșit o nouă cameră. Se pare că Samsung intenționează să schimbe camera principală la Galaxy S25 și Galaxy S25+, potrivit surselor acestui leaker. Ceea ce este, de asemenea, interesant în legătură cu schimbarea este că Samsung se pare că intenționează să folosească o cameră Sony în locul propriilor ISOCELL.

Galaxy S22 și Galaxy S22+ din 2022 au marcat începutul erei camerelor principale de 50MP a modelelor emblematice Samsung mai mici. La acel moment, acestea erau camere ISOCELL GN5. Apoi au fost înlocuite cu ISOCELL GN3 în anul următor. Galaxy S24 și Galaxy S24+ folosesc același senzor oarecum învechit. În 2024, Samsung a înlocuit o singură cameră în toată seria Galaxy S24, teleobiectivul 5x din Galaxy S24 Ultra.

În 2025, o schimbare majoră a camerelor la Galaxy S25 și Galaxy S25+ pare să fie în cărți. Tipsterul sud-coreean @Tech_Reve a afirmat acest lucru prima dată anul trecut. Pronosticul său pare a fi confirmat acum, deși în acest stadiu incipient, cu aproape 10 luni înainte de lansarea seriei Galaxy S25, nu se poate spune nimic cu certitudine. În prezent, nu știm ce senzor va înlocui ISOCELL GN3 în Galaxy S25 și Galaxy S25+ în viitor.

În prezent, Sony are 108.900 de angajați cu înaltă calificare. Aproximativ 55.100 dintre ele sunt în Japonia, iar restul lucrează în diferite fabrici din întreaga lume. Sony are un total de 95.533 de brevete! 78% dintre acestea sunt active.

Este interesant de observat că acesta este aparent un senzor Sony și nu o nouă variantă ISOCELL. Totuși, nici această informație nu a fost confirmată de o altă sursă, cu atât mai puțin de Samsung. Cu toate acestea, există câteva indicii inițiale în acest sens.

Ziarul sud-coreean ETNews a scris recent, am scris și noi, că Sony a început să externalizeze o parte din producția de senzori de imagine în Coreea. Acest lucru este destinat să faciliteze instalarea senzorilor Sony în telefoanele Galaxy. Este posibil să fie și aici un indiciu despre apariția camerelor Sony pe viitoarele telefoane Galaxy.