Samsung Galaxy S30 Ultra ar putea avea o nouă cameră de 108 MP

1172
Sursa Foto: via techradar.com

Samsung Galaxy S20 Ultra este foarte bun și au fost de acord cu acest lucru toții cei ce au revizuit acest telefon. Dar chiar și dincolo de prețul său ridicat, o altă problemă care a fost criticată de utilizatori este calitatea fotografiilor făcute de camera de 108 megapixeli. Totuși, acesta poate fi schimbată pe Galaxy S30 Ultra, conform informațiilor de la Ice Universe.

Cunoscutul leaker, cu informații credibile despre telefoanele Samsung, sugerează că vom avea o actualizare a camerei principale pe Galaxy S30. Conform @UniverseIce, Samsung Galaxy S30 Ultra va avea o nouă cameră foto de 108 MP. Aceasta este identică la numărul de pixeli cu S20 Ultra, dar va avea un nou senzor, succesorul lui ISOCELL Bright HM1 din Galaxy S20 Ultra.

Posibil o cameră de 150 MP pe Galaxy S30 Ultra

Probabil că acest nou senzor de cameră se va numi ISOCELL Bright HM2. Cel puțin momentan nu sunt informații despre acesta. Probabil Samsung va aduce mai multe îmbunătățiri camerei cu probleme de 108 MP a lui Galaxy S20 Ultra. Cele mai multe astfel de reclamații s-au referit la auto-focus și supraexpunere.

Dacă Galaxy S30 Ultra folosește acest nou senzor, probabil că va oferi și performanțe mai bune ale camerei decât recent lansatul Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Dar, ca întotdeauna cu astfel de zvonuri timpurii, chiar dacă vin din sursă sigură, trebuie să fim puțin circumspecți. Este cazul și în privința informației că S30 Ultra va avea o cameră de 150 MP, conform site-ului TechRadar.

TechRadar este o publicație online axată pe tehnologie, cu echipe editoriale și redacții în SUA, UK, Australia și India. În ianuarie 2018 TechRadar a fost al 10-lea cel mai popular site de tehnologie din lume, cu peste 73 de milioane de cititori pe lună.

Probabil că va trece destul timp până să cunoaștem adevărul despre noua cameră de pe Galaxy S30 Ultra. Nu trebuie să uităm că ne vom întâlni cu el doar peste aproximativ șase luni. Dar nici nu trebuie să ne grăbim și să excludem din start această posibilitate. Ne așteptăm să avem mai multe scurgeri de informații și zvonuri în perioada următoare și până la lansare. Inevitabil, în spiritul tradiției Samsung, vom ști aproape totul despre noua serie Galaxy S30 cu destul timp înainte de lansare.