Zvonuri că Galaxy S5 ar putea avea o baterie de 3.200mAh

1995

V-am prezentat deja detalii exclusive despre componentele hardware ale lui Galaxy S5. Zilele trecute,  blogger-ul  rus,  Eldar  Murtazin  a  dezvăluit  câteva  detalii  care nu au fost cunoscute până acum. Murtazin reafirmă faptul că Galaxy S5 va avea un ecran de 5,25inch QHD (2.560 x 1.440) Super AMOLED. Va avea un procesor Samsung Exynos 6 sau Qualcomm Snapdragon 805. Memoria RAM va fi de 3 GB, și va avea 32/64 GB spaţiu de stocare şi o cameră pe spate de 16 megapixeli.

Printre noile detalii pe care le-a oferit acesta mai găsim și o cameră frontală de 3,2 megapixeli şi o baterie mare de 3.200 mAh, ambele mai performante decât cele folosite pentru Samsung Galaxy S4.

Sigur că pentru orice utilizator de telefon capacitatea bateriei nu este niciodată suficientă. Dar o baterie mai mare într-un telefon mobil necesită momentan și un spațiu mai mare pentru aceasta. Credem că în viitorul apropiat, prin noi tehnologii, multe din componentele interne ale viitoarelor telefoane vor fi de dimensiuni mult mai mici. Acest lucru poate duce la o altă dimensiune a acumulatorului și implicit la o capacitate mai mare.

Dacă informaţiile sunt adevărate, bateria de 3.200 mAh va fi primită cu braţele deschise de  către  consumatori.  Ea va  fi  folosită  intens deoarece  ecranul  QHD consumă multă energie, iar o baterie mai mică de 3,000 mAh nu ar fi fost suficientă.

*Update: Galaxy S5 a fost echipat cu o baterie de 2.800 mAh