Un Samsung Galaxy S5 cade dintr-un avion și supraviețuiește!

1216

O întâmplare neobișnuită a avut ca protagonist un Samsung Galaxy S5, care cade dintr-un avion și supraviețuiește, acesta a ieșit complet intact după o scădere de la mai mult de 300 de metri înălțime.

Toată această întâmplare a fost filmată și acum puteți urmări și retrăi această filmare spectaculoasă, prin camera de filmat a acestui smartphone.

Povestea are loc în Statele Unite. Blake Henderson a fost într-un avion cu nepotul său, atunci când un alt vehicul aerian a trecut prin apropiere. Acest pasionat de aviație a decis să filmeze această scenă cu telefonul său Samsung Galaxy S5.

Apoi, probabil din neatenție, smartphone-ul a alunecat printre degete și a căzut din avion, spre supărarea americanului. A urmat o scădere de la peste 300 de metri, timp în care camera foto a telefonului Galaxy S5 a continuat să filmeze.

După aproape un minut de cădere liberă, telefonul Samsung Galaxy S5 a aterizat în cele din urmă în grădina unui străin din Kentucky. Câteva minute mai târziu, locatarul în cauză a găsit telefonul. El a crezut la început că este smartphone-ul prietenului său, care a negat imediat, explicând că telefonul său este la el în buzunar.

Kentucky – La 1 iunie 1792, Kentucky a devenit cel de-al cincisprezecelea stat al Uniunii. Este „dezmierdat” cu apelativul „Bluegrass State”, „Statul ierbii albastre”, datorită prezenței „ierbii albastre” în multe din pășunile statului. Este de asemenea faimos pentru rasele sale de cai dintre care caii „thoroughbred”, bourbon-ul său și distileriile de whisky.

În cele din urmă proprietarul grădinii a urmărit pe telefon filmarea și a înțeles ce s-a întâmplat. El a căutat proprietarul telefonului, a reușit să-l găsească și apoi i-a înapoiat acestuia telefonul.

În ciuda acestei căderi dramatice de la peste 300 de metri altitudine, Samsung Galaxy S5 a scăpat viu și nevătămat.

Samsung Galaxy S5 a fost lansat în anul 2014, cu un display Super AMOLED de 5,1 inch, 1080 x 1920 pixeli, 16 MP camera spate și 2 MP camera frontală. O baterie Li-Ion de 2.800 mAh, senzor de amprentă (montat în față), accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, busolă, barometru și senzor de ritm cardiac, sunt numai câteva din caracteristicile acestui foarte iubit smartphone.

Acest fapt real, stă dovadă chiar filmarea camerei telefonului, ar trebui să reducă la tăcere pe cei care critică gigantul sud-coreean pentru fiabilitatea materialelor sale.

În general noile smartphone-uri sunt supuse doar unui „drop test“, o cădere de la câțiva metri. Puțini producători pot garanta supraviețuirea unui smartphone – poate nici unul –  după o cădere dintr-un avion aflat în zbor.

Samsung ar putea folosi această filmare video pentru a promova și lăuda rezistența produselor sale.

SURSĂPhonAndroid