Se pare că Galaxy S5 va fi lansat la sfârşitul lunii aprilie şi nu în Q1 al anului 2014

Galaxy S5 va fi lansat abia la sfârşitul lunii aprilie

2088

Recent au apărut mai multe zvonuri cum că Samsung Galaxy S5 va fi lansat în primele trei luni ale lui 2014, mult mai devreme decât s-a întâmplat cu variantele precedente ale lui Galaxy S. Ultimul zvon de acest gen a apărut zilele acestea, dar potrivit blogger-ului rus, Eldar Murtazin, Samsung Galaxy S5 va fi lansat abia la sfârşitul lunii aprilie.

Înainte de a-l crede pe cuvânt, trebuie să ţineţi cont de faptul că Murtazin este renumit pentru greşelile pe care le face în mod repetat. Nu trebuie să luaţi în seamă nici zvonurile că ar apărea mai devreme. Adevărul este că momentan nimeni nu ştie când Samsung va lansa Galaxy S5.

Zvonurile alimentează și ele nerăbdarea fanilor care doresc să pună mâna cât mai repede pe un astfel de dispozitiv.

O lansare timpurie ar avea unele avantaje – vânzările lui Galaxy S4 nu au fost pe măsura aşteptărilor companiei, iar Galaxy Note 3 nu a adus un profit mare din cauza preţului ridicat şi al ecranului mare. Totuşi, există şi un dezavantaj al unei lansări timpurii – nu ar fi corect faţă de deţinătorii unui Galaxy S4 deoarece mulţi dintre ei abia l-au achiziţionat. Voi ce credeţi? Ar trebui Samsung să lanseze produsul mai devreme sau să păstreze acelaşi program ca până acum?