Acasă Stiri Vor primi telefoanele Galaxy S6 și S6 Edge, Android 8.0 Oreo?

Vor primi telefoanele Galaxy S6 și S6 Edge, Android 8.0 Oreo?

Sunt foarte mulți proprietarii de Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge care așteaptă actualizarea cu Android 8.0 Oreo, cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil Google. Utilizatorii de Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge nu se așteptau ca telefoanele lor să fie compatibile cu actualizarea Android Oreo. Și totuși, în conformitate cu informațiile descoperite de către colegii noștri de la AndroidSoul, Android 8.0 Oreo este posibil ca să ajungă pe aceste două, foarte apreciate, telefoane de la Samsung.

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt două smartphone-uri lansate în 2015. În prezent, ambele terminale Samsung au sistemul de operare Android 7.0 Nougat, o versiune a sistemului de operare mobil Google anunțat în 2016. Ambele telefoane au fost lansate cu sistemul de operare Android Lollipop. Utilizatorii acestor două smartphone-uri au fost nevoiți să aștepte câteva luni de zile, până în martie 2017, înainte de a savura Nougat. Și era de așteptat, în mod logic, ca aceasta să fie ultima actualizare compatibilă pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge.

Potrivit unor utilizatori al rețelei sociale Reddit, preluați de AndroidSoul, Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge vor fi compatibile cu actualizarea Android 8.0 Oreo.

În lumea Android, este o premieră. Niciun producător de telefoane nu oferă compatibilitate cu actualizările Google pentru o perioadă atât de lungă, cu excepția lui Google însăși pentru dispozitivele Pixel și Nexus. Aceasta înseamnă că Samsung ar putea oferi o garanție de actualizare a software-ului de trei ani pentru smartphone-urile sale.

Samsung ar putea lua în considerare ca toate smartphone-urile să le facă compatibile pentru o perioadă de 3 ani cu actualizări Android. Dacă se confirmă informația, Samsung ar putea împinge și alte branduri să-i urmeze exemplul. Pentru moment, prea puține smartphone-uri Android beneficiază de Android Oreo. Exemplul Samsung ar putea accelera, probabil, implementarea actualizărilor Android în următorii ani.

În Japonia, modelele Samsung Galaxy S6 și S6 Edge au fost comercializate exclusiv sub marca Galaxy, cele mai multe referințe la Samsung fiind eliminate. Vânzările de telefoane Samsung în această țară au fost afectate de relațiile istorice tensionate dintre Japonia și Coreea de Sud.

Fără îndoială, această informație va fi întâmpinată cu un entuziasm extraordinar de către fanii Samsung. Din punct de vedere strategic, aceasta ar fi o decizie foarte bună a firmei Samsung. Cu telefoane cu actualizări ale sistemului de operare compatibile timp de 3 ani, firma va avea în mână încă un atu pe piața telefoniei mobile.

Vă recomandăm să luați acestă informație momentan ca un zvon, dar este la fel de posibil ca acest zvon să se transforme în realitate. Noi chiar dorim acest lucru pentru numeroșii utilizatori de aceste foarte bune telefoane Samsung. Iar dacă există șanse de a fi real, atunci acest lucru pune Samsung într-o lumină foarte bună.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...