Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge noi detalii

1876

Zvonuri noi despre Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge zboară din toate direcțiile. În toată agitația creată în jurul viitoarelor super telefoane etalon Samsung, am reușit să obține informații noi de la surse interne despre display-ul și design-ul celor 2 smartphone-uri.

Am confirmat anterior, însă informații noi vin să susțină faptul că Samsung Galaxy S6 Edge va avea un ecran Edge, aproape fără margini, pe ambele laterale. Conform surselor, ecranele Edge vor fi cu 30-50 % mai puțin curbate ca cele de pe Samsung Galaxy Note Edge, datorită dimensiunilor mai scăzute ale device-ului și prin plasare butoanelor de volum și power pe laterale.

Gigantul high-tech din Coreea de Sud speră, conform informațiilor din domeniul telefoniei mobile, să producă un impact semnificativ pe piață prin lansarea acestor două smartphone-uri.

Din punct de vedere al elementelor de design, precum am văzut la Galaxy Note 3 și Galaxy Note 4, modul camerei atât la Galaxy S6 cât și la Galaxy S6 Edge va avea aceiași culoare ca și telefonul (disponibil în 4 nuanțe). De asemenea atât capacul frontal cât și cel posterior vor avea aceiași culoare, ceea ce înseamnă ca aceiași textură/material va fi prezent pe ambele fețe sugerând posibila utilizare a metalului (și posibil sticlă).

Update: Pentru păreri și opinii despre Galaxy S6, apasă pe: Review Samsung Galaxy S6.