După trei ani, Galaxy S7 primește actualizări trimestriale de securitate

749

De acum încolo, Samsung va actualiza pe Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge cu un nou patch de securitate la fiecare trei luni. Ambele dispozitive au primit actualizări de securitate lunare până în acest moment. Cu patch-urile de securitate din martie 2019 pentru Galaxy S7 și S7 Edge în unele țări, Samsung le-a transferat acum pe cele două la programul trimestrial de actualizări.

Cele două smartphone-uri Samsung, sunt unele dintre cele mai iubite telefoane ale companiei Samsung. Society for Information Display (SID) a acordat premiul pentru cel mai bun ecran pentru anul 2016 lui Samsung Galaxy S7 Edge. Ambele smartphone-uri au fost lansate în 2016 și după trei ani acestea nu sunt uitate de gigantul tech.

Galaxy S7 și S7 Edge vor primi trimestrial actualizări de securitate regulate

Aceasta este o evoluție pozitivă în ceea ce privește sprijinul pe termen lung pentru dispozitivele emblematice. Samsung probabil că nu va începe să ofere trei actualizări majore ale sistemului de operare Android la telefoanele emblematice. Totuși multă lume așteaptă acest lucru.

Smartphone-urile din gama mid-range primesc și ele două actualizări majore ale sistemului de operare. Cu toate acestea, compania sud-coreeană va oferi periodic actualizări de securitate către Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, chiar și după cel de-al treilea an de piață. Înainte de aceasta, după cel de-al treilea an, dispozitivele-pilot au primit actualizări de securitate doar atunci când era strict necesar.

Galaxy S7 a fost prezentat pe 21 februarie 2016, înaintea începerii MWC Barcelona, în același timp, cu Galaxy S7 Edge. Galaxy S7 și S7 Edge, au fost vândute în 100.000 de bucăți în două zile de la lansarea oficială în Coreea de Sud. Un total de 48 de milioane de unități au fost vândute la nivel mondial în 2016.

De fapt, Samsung a extins deja această favoare și la un dispozitiv de dimensiuni medii. Samsung Galaxy A5 (2016) a fost, de asemenea, mutat la programul trimestrial la începutul acestui an, după ce a depășit trei ani de când este disponibil pe piață. Rămâne de văzut cât timp aceste dispozitive vor rămâne în programul trimestrial. Suntem siguri că Samsung va menține aceste actualizări cel puțin pentru al patrulea an.