Samsung Galaxy S7 Blue Coral se lansează oficial în Singapore

1565

Samsung Galaxy S7 Blue Coral – albastru coral, se lansează oficial în luna noiembrie 2016, în Singapore.

Samsung a confirmat existența lui Galaxy S7 albastru coral. Compania a anunțat că această variantă de culoare a telefonului ar fi disponibilă pentru cumpărare în Singapore începând cu 5 noiembrie.

Inițial, Samsung Galaxy S7, a fost lansat în întreaga lume, în doar patru culori, în negru, argintiu, auriu și roz-auriu, astfel încât albastru coral va deveni a cincea variantă de culoare oficială.

În timp ce Samsung nu a menționat dacă Galaxy S7 albastru coral va fi lansat în alte piețe în afară de Singapore, se spune că smartphone-ul ar putea ajunge și în SUA, prin intermediul a cel puțin un operator, Verizon.

Albastru coral este o culoare destul de nouă din portofoliul lui Samsung, lucru ce pare a fi o idee bună pentru companie, deoarece clienților le place foarte mult această culoare. Coralul Albastru, insuflă bravură și forță, optimism, capacitate de a rezista și de a înfruntă vicisitudinile cu stăpânire de sine și curaj. Coralul aduce protecție prin creșterea vitalității și a încrederii în propriile resurse.Aduce bucurie, veselie și voiciune. Insuflă dorința de acțiune, de senzații puternice și noi.

Samsung nu a publicat nici o fotografie a telefonului, dar judecând după culoarea albastru coral pentru Verzion, scursă în mediul on-line la începutul acestei luni, culoarea lui Samsung Galaxy S7 va arăta ca versiunea albastru coral de la Note 7.

blue-coral-pentru-galaxy-s7

VIASamMobile