Samsung Galaxy S7 Edge – Cel mai bun smartphone la MWC 2017

2858

Samsung Electronics a anunțat astăzi că Samsung Galaxy S7 Edge a fost recunoscut de către GSMA ca cel mai bun smartphone în categoria – Cele mai bune telefoane mobile – la premiile Global Mobile Awards de la Mobile World Congress de la.

Ca lider mondial în domeniul inovației mobile, Samsung Electronics continuă să urmărească necontenit cele mai bune soluții și servicii în hardware și software.

Practic compania sud-coreeană redefinește termenul de telefonie mobilă pentru consumatorii din întreaga lume.

Samsung Galaxy S7 Edge a fost premiat pentru designul rafinat, camera foto avansată și performanțele remarcabile reușite și recunoscute de toată lumea.

GSM Association, GSMA reprezintă interesele operatorilor de telefonie mobilă din întreaga lume. Peste 800 de operatori de telefonie mobilă sunt membri GSMA și peste 300 de companii din telefonia mobilă membri asociați. GSMA organizează anual GSMA Mobile World Congress, precum și o serie de alte evenimente. GSMA are sediul central la Londra, cu birouri regionale în Atlanta, Hong Kong, Shanghai, Barcelona, Bruxelles, Brasilia, Nairobi și New Delhi. 

„Suntem onorați să fie recunoscută măiestria noastră în design și inovație cu Samsung Galaxy S7 Edge”, a declarat Junho Park, Vice President al Global Strategy Product, Mobile Communications Business la Samsung Electronics. „Acest premiu este o dovada că urmărim constant excelența și că vom continua să depășim așteptările consumatorilor prin intermediul tehnologiei mobile revoluționare.”

Galaxy S7 Edge, este realizat din metal și sticlă, cu laturile curbate, oferă un aspect unic și materialele premium. Telefonul este alimentat de Snapdragon 820 / Exynos 8890 SoC, și are 4GB de RAM.

Display de 5,5 inch Super AMOLED.

Camera spate 12 MP și 5 MP față, pentru fotografii extraordinare.

Android 6.0.1 Marshmallow din cutie, upgradat cu 7.0 Nougat.

Inutil să mai spunem, de asemenea, că acest telefon vine cu suport 4G LTE, și o de baterie 3.500mAh.

Acest premiu nu oferă doar o recunoaștere a meritelor sale, este o încununare a măestriei tehnologice a lui Samsung.

Samsung Galaxy S7 Edge este un smartphone fantastic. Receptorul a primit deja mai multe premii și Samsung va trebui să-i facă o cameră separată pentru trofee.

Acum Galaxy S7 Edge se pregătește să Ie facă loc în săptămânile următoare fraților mai mari, Galaxy S8 și Galaxy s8 Plus, deoarece pe 29 martie Samsung va lansa aceste telefoane.

Samsung Galaxy S7 Edge va rămâne în continuare un smartphone iubit, adulat și dorit.

VIASamMobile