Acasă Stiri Ecranul lui Samsung Galaxy S7 Edge a primit premiul "Display of the...

Ecranul lui Samsung Galaxy S7 Edge a primit premiul „Display of the Year”

Society for Information Display a acordat premiul pentru cel mai bun ecran pentru anul trecut lui Samsung Galaxy S7 Edge.

Acesta este un premiu foarte important în industrie, care este dat afișajelor care încorporează cele mai importante progrese tehnologice, precum și caracteristici remarcabile.

Societatea de Afișare a Informațiilor (SID) crede că ecranul Samsung merită premiul din foarte multe motive.

Printre lucrurile menționate a fost un confort sporit al aderenței, care îl permite datorită muchiilor sale curbe și a planului său de circuit, care minimizează marginile din jurul ecranului.

Samsung a început să producă afișaje flexibile în 2013 și le-a folosit în câteva dintre smartphone-urile sale de până acum.

Acestea includ generația Galaxy S8, precum și anul trecut Samsung Galaxy S7 Edge, printre altele.

Mai multe dispozitive cu un ecran curbat de la alți producători vor fi lansate în viitor. Un zvon susține că viitorul Pixel de la Google va fi unul dintre ele.

Samsung Display are o istorie plăcută cu afișajele sale mai vechi. Acesta nu este primul premiu pe care Samsung Electronics la primit de la SID.

Un ecran curbat AMOLED a câștigat premiul pentru afișajul anului în 2013 și doi ani mai târziu în 2015 un alt panou AMOLED a câștigat marele premiu. În ceea ce privește display-ul de pe Samsung Galaxy S7 Edge, SID a spus că ecranul are contururi fine, un aspect curbat natural și o aderență sporită. Planul circuitului pentru afișaj reduce spațiul mort pe margine la doar 1,09 mm. Aceasta reprezintă un record nu numai pentru Samsung.

Alegerea câștigătorilor de premii anuale pentru industria de prezentare este întotdeauna o sarcină exhaustivă, dar în cele din urmă plină de satisfacții și este o răsplată a muncii inovatoare care se desfășoară în lumea afacerilor. OLED-urile, este clar că devin din ce în ce mai puternice – câștigătorii din categoriile de aplicații de afișare și afișare integrează OLED-uri, ilustrând flexibilitatea și valoarea  tehnologiei pentru obținerea de afișaje tot mai subțiri, cu o calitate sporită a imaginii și o mai mare satisfacție a utilizatorilor.” Aceste cuvinte au fost spuse de Yong-Seog Kim, președintele Society for Information Display.

 The Society for Information Display (SID) are sediul în SUA și este o organizație industrială pentru afișaje, în general afișaje electronice, cum ar fi televizoare, monitoare de calculator și telefoane, care a fost fondată în 1962. SID este compusă din oamenii de știință de top, ingineri, cercetători corporativi și oameni de afaceri din industria expozițională. 

Cu toate acestea, nu toți producătorii sunt impresionați de afișaje curbate. LG, de exemplu, a spus că nu a folosit acest tip de afișaj pe G6 pentru că ar fi mai greu de ținut în mână.

Pe lângă ecranul de la Samsung Galaxy S7 Edge, ecranul televizoarelor OLED cu ecran tactil de 65 inch, de asemenea, va fi onorat cu un premiu pentru că a fost selectat ca afișaj al anului.

Samsung va primi premiul miercuri, 24 mai, la Convention Center din Los Angeles, în cadrul prânzului anual Weekday. În acest an, Display Week are loc în perioada 21 mai-26 mai.

Stiri

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G disponibile în culori festive roșu și alb

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G sunt disponibile într-o pereche de culori noi în SUA începând de ieri. Note 20...

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că...

Samsung ocupă o treime din piața globală a televizoarelor în Q3 2020

Samsung Electronics a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în al treilea trimestru din anul 2020. Conform companiei de...

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...