Acasă Stiri Ecranul lui Samsung Galaxy S7 Edge a primit premiul "Display of the...

Ecranul lui Samsung Galaxy S7 Edge a primit premiul „Display of the Year”

Society for Information Display a acordat premiul pentru cel mai bun ecran pentru anul trecut lui Samsung Galaxy S7 Edge.

Acesta este un premiu foarte important în industrie, care este dat afișajelor care încorporează cele mai importante progrese tehnologice, precum și caracteristici remarcabile.

Societatea de Afișare a Informațiilor (SID) crede că ecranul Samsung merită premiul din foarte multe motive.

Printre lucrurile menționate a fost un confort sporit al aderenței, care îl permite datorită muchiilor sale curbe și a planului său de circuit, care minimizează marginile din jurul ecranului.

Samsung a început să producă afișaje flexibile în 2013 și le-a folosit în câteva dintre smartphone-urile sale de până acum.

Acestea includ generația Galaxy S8, precum și anul trecut Samsung Galaxy S7 Edge, printre altele.

Mai multe dispozitive cu un ecran curbat de la alți producători vor fi lansate în viitor. Un zvon susține că viitorul Pixel de la Google va fi unul dintre ele.

Samsung Display are o istorie plăcută cu afișajele sale mai vechi. Acesta nu este primul premiu pe care Samsung Electronics la primit de la SID.

Un ecran curbat AMOLED a câștigat premiul pentru afișajul anului în 2013 și doi ani mai târziu în 2015 un alt panou AMOLED a câștigat marele premiu. În ceea ce privește display-ul de pe Samsung Galaxy S7 Edge, SID a spus că ecranul are contururi fine, un aspect curbat natural și o aderență sporită. Planul circuitului pentru afișaj reduce spațiul mort pe margine la doar 1,09 mm. Aceasta reprezintă un record nu numai pentru Samsung.

Alegerea câștigătorilor de premii anuale pentru industria de prezentare este întotdeauna o sarcină exhaustivă, dar în cele din urmă plină de satisfacții și este o răsplată a muncii inovatoare care se desfășoară în lumea afacerilor. OLED-urile, este clar că devin din ce în ce mai puternice – câștigătorii din categoriile de aplicații de afișare și afișare integrează OLED-uri, ilustrând flexibilitatea și valoarea  tehnologiei pentru obținerea de afișaje tot mai subțiri, cu o calitate sporită a imaginii și o mai mare satisfacție a utilizatorilor.” Aceste cuvinte au fost spuse de Yong-Seog Kim, președintele Society for Information Display.

 The Society for Information Display (SID) are sediul în SUA și este o organizație industrială pentru afișaje, în general afișaje electronice, cum ar fi televizoare, monitoare de calculator și telefoane, care a fost fondată în 1962. SID este compusă din oamenii de știință de top, ingineri, cercetători corporativi și oameni de afaceri din industria expozițională. 

Cu toate acestea, nu toți producătorii sunt impresionați de afișaje curbate. LG, de exemplu, a spus că nu a folosit acest tip de afișaj pe G6 pentru că ar fi mai greu de ținut în mână.

Pe lângă ecranul de la Samsung Galaxy S7 Edge, ecranul televizoarelor OLED cu ecran tactil de 65 inch, de asemenea, va fi onorat cu un premiu pentru că a fost selectat ca afișaj al anului.

Samsung va primi premiul miercuri, 24 mai, la Convention Center din Los Angeles, în cadrul prânzului anual Weekday. În acest an, Display Week are loc în perioada 21 mai-26 mai.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...