Galaxy S7 Edge și Edge Plus ar putea fi lansate în același timp

2352

Cu toată zarva creată în acest an în jurul display-urilor curbate, este aproape sigur că și Galaxy S7 va fi lansat într-o variantă cu ecran curbat. Recent s-a zvonit că Samsung s-ar putea să nu lanseze un model obișnuit cu ecran plat ci că va lansa varianta cu ecran curbat, ba mai mult, aceasta urmând să fie disponibilă în două variante de dimeniuni ale ecranului.

Ambele variante, în ciuda diferenței de mărime a ecranului, vor avea un display curbat, atât variante standard cât și cea Plus, urmând să fie lansate în același timp. Este foarte probabil ca acest gest să supere fanii Samsung de intenția companiei de a urma exemplul Apple, însă pentru Samsung acesta va fi cu siguranță un mișcare bună, în special că prin lansarea lui Galaxy S7 Edge Plus la începutul lui 2016 își va permite să se concentreze pe Galaxy Note 6 în a doua jumătate a anului.

Sigur că Samsung dar și celelalte companii mondiale de top din industria producătorilor de telefoane mobile caută tot felul de soluții în privința lansării telefoanelor noi. Suntem siguri că gigantul high-tech se va orienta cel mai bine în privința calendarului privind lansările acestor telefoane.

Sursele noastre nu au reușit să confirme aceste zvonuri, și deși nu suntem foarte departe de presupusa dată de lansare, din ianuarie 2016, a mai rămas suficient timp pentru schimbări.