Acasă Stiri Conform Consumer Reports, Galaxy S7 este mai bun decât iPhone X

Conform Consumer Reports, Galaxy S7 este mai bun decât iPhone X

Samsung Galaxy S7 (2016) este un smartphone mai bun decât Apple iPhone X, potrivit American Consumer Reports, preluat de Phonandroid. Galaxy S7 este mult mai puternic și oferă o autonomie mai mare decât Apple iPhone X.

Acest lucru este valabil și pentru Galaxy Note 8, Galaxy S8 și S8+. Cei de la Consumer Reports au găsit câteva defecte care au împiedicat iPhone-ul X să ia primul loc în rândul smartphone-urilor. Printre acestea au fost durabilitatea și durata de viață a bateriei, mai scăzută decât cea a unui smartphone model mediu.

iPhone X a fost de fapt clasat mai jos decât iPhone 8 și 8 Plus. Astfel, primele trei locuri în top-ul făcut de Consumer Reports sunt ocupate de Samsung Galaxy S8, S8+ și Samsung Galaxy S7, urmate de iPhone 8 Plus și iPhone 8, urmate de Samsung Galaxy Note 8 și…. iPhone X.

Apple iPhone X este un smartphone foarte bun. Dintre toate telefoanele Apple iPhone, acesta lansat și comercializat din 2007, este probabil cel mai bun smartphone Apple. Camera este excelentă, ecran fără margini și o diagonală a ecranului mai mare decât iPhone 7 Plus și iPhone 8 Plus. În plus, tehnologia de recunoaștere a feței este foarte bună și înlocuiește eficient scanerul de amprente.

Durata de viața bateriei lui iPhone X s-a dovedit a fi inferioară celor mai recente telefoane lansate de Samsung. Aceasta este în mare parte motivul pentru care iPhone-ul X se uită din spate la telefoanele Samsung.

Consumer Reports tocmai a finalizat testele pentru telefoanele emblematice de pe piață, iar verdictul său este final. IPhone X doar pe locul al șaptelea în acest clasament.

Mai mult decât atât Samsung Galaxy S8 este considerat cel mai bun smartphone din 2017 în conformitate cu Consumer Reports.

Consumer Reports este o revistă americană fondată în 1936. Consumer Reports publică revizii și comparații ale produselor de consum pe baza rezultatelor laboratorului intern de testare. Revista nu acceptă publicitate. Are aproximativ 7 milioane de abonați, 3,8 milioane abonați la revistă și 3,2 milioane utilizatori digitali.

Motivul este simplu. În ciuda tuturor calităților sale, iPhone X este extrem de fragil. Acest smartphone cu un preț de 1.159 de euro a eșuat la testele de stres. Se fisurează la cel mai mic șoc și este enervant când știi că reparația iPhone-ului X costă… 320 de euro. Testele efectuate de organizația americană relevă o autonomie de 19 ore și 30 de minute. Dintre cele 38 de smartphone-uri testate de Consumer Reports, majoritatea depășesc iPhone X în termeni de viață a bateriei!

În concluzie, Apple mai are mult de mers pentru a se ridica la înălțimea lui Samsung în ceea ce privește calitatea.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...