Actualizarea lui Galaxy S7 cu Oreo se lansează în mai multe țări europene

1599

Samsung a declarat cu ceva timp în urmă că Galaxy S7 și S7 Edge vor primi actualizarea cu Android 8.0 Oreo, dar nu a specificat o cronologie anume. Acum mai mulți proprietari de Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au afirmat că actualizarea cu Oreo este disponibilă pe dispozitivele lor. Actualizarea a fost lansată pentru țările nordice – unii utilizatori din Suedia au primit actualizarea pe Galaxy S7 și S7 Edge – la începutul acestei săptămâni.

Reamintim că actualizarea cu Android Oreo a debutat în Regatul Unit și apoi în Coreea de Sud și este disponibilă acum în cel puțin Germania, Belgia și Spania. În Spania, actualizarea pare să fie lansată doar pentru modelele de smartphone-uri care sunt blocate în rețeaua operatorului de telefonie mobilă Vodafone, dar nu ar trebui să dureze mult înainte de a ajunge și pe versiunile libere de rețea.

Versiunea firmware pentru actualizare este G930FXXU2ERE8 și ocupă un spațiu de 1,2 GB, deci este versiunea fixă ​​a lui Android Oreo pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge pe care Samsung a lansat-o după ce a descoperit o problemă în versiunea originală. Actualizarea a fost oprită după ce s-a constatat repornirea aleatorie la un procent mic de dispozitive. Sperăm că acest lucru înseamnă, de asemenea, că Samsung va lansa în curând actualizarea la nivel global pentru proprietarii Galaxy S7 și S7 Edge.

A fost o așteptare destul de lungă mai ales pentru proprietarii acestor două super-telefoane Samsung, deși nu este absolut deloc surprinzător, deoarece ritmul actualizărilor este de așteptat să fie mai lent după ce trec doi ani după lansarea unor telefoane pilot. Deci, până când actualizarea nu va începe să fie lansată în țara unde aveți domiciliul, este mai bine să nu vă prea entuziasmați.

Conform Guinness World Records, vinăria Mileștii Mici din Moldova este cea mai mare din lume cu o cantitate de circa două milioane de sticle de vin păstrate în pivnițele de peste 50 km de galerii subterane. Cele mai valoroase băuturi din colecția de la Mileștii Mici se vând la un preț de 480 $ / bucată.

Am fost întrebați și noi pe iLoveSamsung de mulți proprietari de Glalaxy S7 / S7 Edge despre momentul începerii actualizării în România dar și în Moldova dar momentan nu avem nicio informație concretă. Actualizarea se află aproape de noi și sperăm să înceapă cât mai repede. Vom fi atenți și vă vom informa în timp util.

Veți obține toate avantajele standard aduse de Android Oreo plus un Samsung Experience 9.0, nu veți obține totuși toate funcțiile care sunt pe Samsung S8 / S8+. Puteți verifica dacă actualizarea este disponibilă prin accesarea meniului Actualizare software din setările telefonului.

SURSĂSamMobile