Samsung Galaxy S7 primește patch-ul de securitate din ianuarie 2020

876
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy S7 primește o altă actualizare de securitate la câteva zile după actualizarea care a introdus patch-urile din decembrie. Actualizarea anterioară de securitate pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge a adus corecția din decembrie 2019. Perioada normală pentru care Samsung trimite actualizări de securitate pentru aceste dispozitive a expirat. În cazuri extreme, când apar probleme grave de securitate, Samsung mai trimite astfel de corecții dispozitivelor sale.

Samsung Galaxy S7 a fost lansat în februarie 2016, are deja peste patru ani. A fost lansat la vânzare în luna martie 2016. În mod normal nu mai primește niciun fel de sprijin din partea Samsung. Este aceeași situație în care se află toate dispozitivele mai vechi. Dar, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au o situație mai specială. Sunt două excelente smartphone-uri Samsung și încă sunt folosite de foarte mulți utilizatori.

Actualizarea de securitate pentru Galaxy S7 a început în UK

Această actualizare a început să fie lansată în Marea Britanie, dar încă nu a ajuns peste tot. Acest lucru poate dura câteva zile sau chiar mai mult, până când notificarea va ajunge pe alte piețe, inclusiv în România. După cum vă așteptați, actualizarea nu aduce alte funcții sau îmbunătățiri noi decât cele mai recente corecții de securitate.

Firmware-ul pentru actualizare are numărul G930FXXS7ETA7 și, potrivit changelog-ului oficial, pare să introducă doar patch-ul de securitate din decembrie. Actualizarea este în prezent numai pentru proprietarii de Samsung Galaxy S7, dar ar trebui să fie lansată în curând și pentru Galaxy S7 Edge. Versiunea de firmware G930FXXS7ETA7 și poate fi descărcată prin rețea din meniul Setări » Actualizare software.

Firmware – este un program special, de mici dimensiuni, pentru comanda și controlul unor aparate inteligente. Firmware-ul are o memorie mică și este specializat exclusiv pentru aparatul în care este înglobat. Poate fi pentru camere foto digitale, calculatoare, CD-playere, telefoane mobile, etc.

Samsung Galaxy S7, care constă din Galaxy S7, Galaxy S7 Edge și Galaxy S7 Active, a fost anunțată pe 21 februarie 2016. Smartphone-urile au venit cu Always-on Display, o caracteristică a camerei „Dual Pixel” pentru autofocus mai rapid și rezistența la apă IP68. Galaxy S7 a fost vândut în aproape 9 milioane de bucăți în prima lună. În total au fost vândute în 2016 48 de milioane de unități.