Galaxy S7 posibil să fie echipat cu o cameră de 20 megapixeli cu suport RAW

1610

În ultima vreme, au apărut multiple știri contradictorii despre camera de pe viitorul Galaxy S7, printre ele numărându-se și zvonul că Samsung intenționează să preia camera utilizată de Sony pentru al său Xperia Z5. Alt zvon afirmă că Samsung va alege o cameră principală de 12 mp însă cu un senzor mai mare care împreună cu densitatea mai mare a pixelilor va permite viitorului telefon de top să captureze imagini peste așteptări.

Ultima știri vine să afirme prezența unei camere de 20 mp capabilă să captureze imagini în formatul RAW. Acest zvon nu a fost suștinut din prea multe surse. De asemenea se pare că va fi disponibil un mod Pro pentru cei ce doresc modificarea setărilor înainte de captura unei imagini.

În afara îmbunătățirilor de software, toate aceste zvonuri ne fac să credem că Samsung ia în considerare upgrade-ul spre camerele de 20 mp. Nu există o confirmare din partea companiei care este posibil să nu dezvăluie acest detaliu până la lansarea lui Galaxy S7 programată pentru februarie 2016.