Acasă Stiri 10 Motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită...

10 Motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită banii

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge – rafinate, elegante, performante și sexy.

Mai aproape ca niciodată de perfecțiune, ducând arta telefoanelor inteligente la cel mai înalt nivel, Samsung tinde spre ideal în acest domeniu.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, o experiență de utilizare de neegalat, finisaje de o frumusețe ireală, performanțe de domeniul SF. Două smartphone aproape perfecte!

Se află în partea de sus a topului mondial și vor rămâne acolo.

Mai jos găsiți 10 motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită banii:

1. Design elegant – Din sticlă și aluminiu cu design elegant Galaxy S7 are curbe senzuale și finisaje metalice lucioase. Se simt excelent în mână și arată fabulous. Colțuri line, stau foarte bine în mână – cu o senzaţie plăcută la atingere –  sunt subțiri și foarte ușoare.

2. Aparat de fotografiat de top – Aparatele de fotografiat sunt mai bune astăzi pe telefoanele Android, dar este clar că Galaxy S7 are o cameră de top. Focalizează rapid, realizează fotografii excelente în orice condiții de iluminare, pot face fotografii într-o multitudine de moduri, și pot înlocui cu fruntea sus un aparat de fotografiat.

3. Rezistența la apă – Nu se recomandă o baie de șampanie(chiar dacă merită), sau să înotați cu ele în piscină, dar din moment ce putem alerga, și vorbi cu ele în ploaie, este totuși reconfortant să știi că Galaxiile S 7 de la Samsung sunt în măsură să supraviețuiască acestor tipuri temporare de expuneri.

4. Ecran Genial – Super AMOLED, indiferent de testele la care a fost supus, toate au relevat faptul că Galaxy S7 Edge are cea mai bună afișare smartphone, display luminoas și plin de culoare, și un răspuns instant. Vei iubi Galaxiile S7!

5. Viață lungă pentru baterii – În timp ce Galaxy S7 are o baterie de 3000 mAh, S7 Edge ajunge până la 3.600 mAh. Ele pot funcționa cu ușurință o zi întreagă, cu utilizare la maxim, și nu trebuie să fim cu gândul la cea mai apropiată priză.

6. Butonul fizic de start – Este foarte util și ușurează navigarea pe telefon. Scanerul de amprente este rapid și precis, poți declanșa camera în câteva secunde, iar accesul la aplicații este ușor și rapid.

7. Card microSD – Se poate folosi pentru stocarea fotografiilor, muzică, clipuri video și a altor date. Un card de stocare cu memorie mare.

8. Încărcare rapidă fără fir – Galaxy S7 suportă încărcare wireless, precum și încărcare rapidă wireless. De asemenea, puteți încărca prin intermediul tehnologiei Quick Charge 2.0, există o mulțime de moduri de încărcare pentru S7.

9. Realitate virtuală – Realitatea virtuală devine accesibilă cu Samsung Gear VR. Oricine a încercat, a descoperit o nouă lume. Vă puteți distra pe Galaxy S7 cu această opțiune. Puneți telefonul în partea din față a ochelarilor și te bucuri de cele mai spectaculoase momente.

10. Samsung Pay – Samsung continuă să ofere în mod activ sprijin bancar cu Samsung Pay cu tehnologia magnetică securizată. Este distractiv atunci cînd îl utilizați, să vedeți ce figură fac comercianți. Ei spun că sistemul lor de citire nu-l suportă, dar totuși puteți efectua plata prin intermediul telefonului fără fir. Deocamdată nu funcționează în România.

Fiecare dintre noi are nevoi diferite atunci când vine vorba de smartphone-uri, dar, avem nevoie de ele.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...