Acasă Stiri 10 Motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită...

10 Motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită banii

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge – rafinate, elegante, performante și sexy.

Mai aproape ca niciodată de perfecțiune, ducând arta telefoanelor inteligente la cel mai înalt nivel, Samsung tinde spre ideal în acest domeniu.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, o experiență de utilizare de neegalat, finisaje de o frumusețe ireală, performanțe de domeniul SF. Două smartphone aproape perfecte!

Se află în partea de sus a topului mondial și vor rămâne acolo.

Mai jos găsiți 10 motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită banii:

1. Design elegant – Din sticlă și aluminiu cu design elegant Galaxy S7 are curbe senzuale și finisaje metalice lucioase. Se simt excelent în mână și arată fabulous. Colțuri line, stau foarte bine în mână – cu o senzaţie plăcută la atingere –  sunt subțiri și foarte ușoare.

2. Aparat de fotografiat de top – Aparatele de fotografiat sunt mai bune astăzi pe telefoanele Android, dar este clar că Galaxy S7 are o cameră de top. Focalizează rapid, realizează fotografii excelente în orice condiții de iluminare, pot face fotografii într-o multitudine de moduri, și pot înlocui cu fruntea sus un aparat de fotografiat.

3. Rezistența la apă – Nu se recomandă o baie de șampanie(chiar dacă merită), sau să înotați cu ele în piscină, dar din moment ce putem alerga, și vorbi cu ele în ploaie, este totuși reconfortant să știi că Galaxiile S 7 de la Samsung sunt în măsură să supraviețuiască acestor tipuri temporare de expuneri.

4. Ecran Genial – Super AMOLED, indiferent de testele la care a fost supus, toate au relevat faptul că Galaxy S7 Edge are cea mai bună afișare smartphone, display luminoas și plin de culoare, și un răspuns instant. Vei iubi Galaxiile S7!

5. Viață lungă pentru baterii – În timp ce Galaxy S7 are o baterie de 3000 mAh, S7 Edge ajunge până la 3.600 mAh. Ele pot funcționa cu ușurință o zi întreagă, cu utilizare la maxim, și nu trebuie să fim cu gândul la cea mai apropiată priză.

6. Butonul fizic de start – Este foarte util și ușurează navigarea pe telefon. Scanerul de amprente este rapid și precis, poți declanșa camera în câteva secunde, iar accesul la aplicații este ușor și rapid.

7. Card microSD – Se poate folosi pentru stocarea fotografiilor, muzică, clipuri video și a altor date. Un card de stocare cu memorie mare.

8. Încărcare rapidă fără fir – Galaxy S7 suportă încărcare wireless, precum și încărcare rapidă wireless. De asemenea, puteți încărca prin intermediul tehnologiei Quick Charge 2.0, există o mulțime de moduri de încărcare pentru S7.

9. Realitate virtuală – Realitatea virtuală devine accesibilă cu Samsung Gear VR. Oricine a încercat, a descoperit o nouă lume. Vă puteți distra pe Galaxy S7 cu această opțiune. Puneți telefonul în partea din față a ochelarilor și te bucuri de cele mai spectaculoase momente.

10. Samsung Pay – Samsung continuă să ofere în mod activ sprijin bancar cu Samsung Pay cu tehnologia magnetică securizată. Este distractiv atunci cînd îl utilizați, să vedeți ce figură fac comercianți. Ei spun că sistemul lor de citire nu-l suportă, dar totuși puteți efectua plata prin intermediul telefonului fără fir. Deocamdată nu funcționează în România.

Fiecare dintre noi are nevoi diferite atunci când vine vorba de smartphone-uri, dar, avem nevoie de ele.

Stiri

Quick Share este alternativa Samsung la AirDrop pe telefoanele Galaxy

Concurența este uriașă în industria telefoanelor așa cum știm cu toții. Samsung este în top-ul a tot ce ține de telefoane mobile....

Samsung Galaxy A11 cu triple-camera și o baterie de 4.000mAh

Încep să apară tot mai multe informații despre numeroasele telefoane din seria Galaxy A (2020) pe care Samsung le va lansa în...

Samsung Galaxy A41 va avea o baterie mai mare decât predecesorul său

O autoritate de inspecție din Coreea de Sud, Safety Korea, a publicat o imagine cu bateria lui Samsung Galaxy A41. Din fotografie...

Top 5 modele de suport auto pentru smartphone-ul tău Samsung

Toată lumea călătorește permanent iar pentru deplasările locale sau mai lungi, autoturismul este mijlocul de transport folosit. Nimeni nu mai pleacă azi de acasă...

Galaxy S8 și Note 8 vor primi Android 10, spune serviciul clienți Samsung

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai apreciate și iubite smartphone-uri Samsung. În aceeași situație se află și Samsung Galaxy Note...

Samsung Galaxy Z Flip poate avea un preț mai mic de 1.700$

Noul smartphone pliabil Samsung, care va fi lansat luna viitoare, poate avea un preț sub două milioane won (1.710 USD). Informația vine...

Samsung Pay în program beta în Kazahstan cu Halyk Bank

Anul trecut un cunoscut site din domeniul telefoniei mobile a chestionat compania Samsung în privința sistemului de plată Samsung Pay. Răspunsul Samsung...