Acasă Stiri 10 Motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită...

10 Motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită banii

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge – rafinate, elegante, performante și sexy.

Mai aproape ca niciodată de perfecțiune, ducând arta telefoanelor inteligente la cel mai înalt nivel, Samsung tinde spre ideal în acest domeniu.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, o experiență de utilizare de neegalat, finisaje de o frumusețe ireală, performanțe de domeniul SF. Două smartphone aproape perfecte!

Se află în partea de sus a topului mondial și vor rămâne acolo.

Mai jos găsiți 10 motive pentru care Galaxy S7 și S7 Edge încă își merită banii:

1. Design elegant – Din sticlă și aluminiu cu design elegant Galaxy S7 are curbe senzuale și finisaje metalice lucioase. Se simt excelent în mână și arată fabulous. Colțuri line, stau foarte bine în mână – cu o senzaţie plăcută la atingere –  sunt subțiri și foarte ușoare.

2. Aparat de fotografiat de top – Aparatele de fotografiat sunt mai bune astăzi pe telefoanele Android, dar este clar că Galaxy S7 are o cameră de top. Focalizează rapid, realizează fotografii excelente în orice condiții de iluminare, pot face fotografii într-o multitudine de moduri, și pot înlocui cu fruntea sus un aparat de fotografiat.

3. Rezistența la apă – Nu se recomandă o baie de șampanie(chiar dacă merită), sau să înotați cu ele în piscină, dar din moment ce putem alerga, și vorbi cu ele în ploaie, este totuși reconfortant să știi că Galaxiile S 7 de la Samsung sunt în măsură să supraviețuiască acestor tipuri temporare de expuneri.

4. Ecran Genial – Super AMOLED, indiferent de testele la care a fost supus, toate au relevat faptul că Galaxy S7 Edge are cea mai bună afișare smartphone, display luminoas și plin de culoare, și un răspuns instant. Vei iubi Galaxiile S7!

5. Viață lungă pentru baterii – În timp ce Galaxy S7 are o baterie de 3000 mAh, S7 Edge ajunge până la 3.600 mAh. Ele pot funcționa cu ușurință o zi întreagă, cu utilizare la maxim, și nu trebuie să fim cu gândul la cea mai apropiată priză.

6. Butonul fizic de start – Este foarte util și ușurează navigarea pe telefon. Scanerul de amprente este rapid și precis, poți declanșa camera în câteva secunde, iar accesul la aplicații este ușor și rapid.

7. Card microSD – Se poate folosi pentru stocarea fotografiilor, muzică, clipuri video și a altor date. Un card de stocare cu memorie mare.

8. Încărcare rapidă fără fir – Galaxy S7 suportă încărcare wireless, precum și încărcare rapidă wireless. De asemenea, puteți încărca prin intermediul tehnologiei Quick Charge 2.0, există o mulțime de moduri de încărcare pentru S7.

9. Realitate virtuală – Realitatea virtuală devine accesibilă cu Samsung Gear VR. Oricine a încercat, a descoperit o nouă lume. Vă puteți distra pe Galaxy S7 cu această opțiune. Puneți telefonul în partea din față a ochelarilor și te bucuri de cele mai spectaculoase momente.

10. Samsung Pay – Samsung continuă să ofere în mod activ sprijin bancar cu Samsung Pay cu tehnologia magnetică securizată. Este distractiv atunci cînd îl utilizați, să vedeți ce figură fac comercianți. Ei spun că sistemul lor de citire nu-l suportă, dar totuși puteți efectua plata prin intermediul telefonului fără fir. Deocamdată nu funcționează în România.

Fiecare dintre noi are nevoi diferite atunci când vine vorba de smartphone-uri, dar, avem nevoie de ele.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...