Samsung Galaxy S8 a fost prezent la MWC 2017 la Barcelona

1915

Deși nu a fost o prezentare publică oficială la fel ca pentru modelele anunțate la manifestare, Samsung Galaxy S8 a fost totuși prezentat unor parteneri privați a lui Samsung, la MWC 2017.

Prezentarea a avut loc într-un hotel, Hotel Porta Fira, la câteva străzi distanță de Fira Gran Via, unde se desfășura ediția 2017 a Mobile World Congress.

Prezentarea a fost făcută în exclusivitate unor parteneri Samsung și unor operatori de telefonie mobilă, într-o întâlnire foarte discretă.

Samsung a căutat și a reușit să țină smartphone-ul cât mai departe de ochii presei, prezentarea fiind gândită și realizată într-un cadru restrâns, doar pentru cei invitați.

Nu există informații suplimentare și nu au fost scurgeri în urma prezentării, cei privilegiați care au putut participa au fost, totuși, conform declarațiilor „foarte impresionați”de cele văzute.

Unii dintre partenerii Samsung care au fost prezenți la prezentare au fost apoi intervievați de către mass-media locală, și singura declarație obținută a fost că aceștea au fost foarte impresionați de următorul smartphone-pilot al companiei sud-coreene Samsung.

Ei, din păcate, nu au dezvăluit detalii tehnice sau vizuale ale dispozitivului, fiind obligați să păstreze secretul.

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat câteva zile la rând mai multor parteneri și este posibil ca în cele din urmă în ciuda tuturor măsurilor de precauție, să transpire totuși ceva și în mass media.

VIAPhonAndroid