Galaxy S8 Active apare pe Geekbench cu Snapdragon 835 și Android 7.0

1801

Samsung Galaxy S8 Active cu numărul de model SM-G892A a apărut pe platforma de testare Geekbench și este dotat cu Snapdragon 835 cu 4 GB RAM.

De mai mult timp se știe că Galaxy S8 Active (SM-G892A) se află în fabricație.

Cam în aceeași perioadă a anului trecut a fost lansat și Galaxy S7 Active, iar Galaxy S6 Active a apărut oficial la începutul lunii iunie în 2015.

A devenit o tradiție ca Samsung să lanseze o versiune robustă a smartphone-ului său emblematic din seria Galaxy S la câteva luni după ce telefonul „original” a intrat în vânzare. Aceste telefoane care poartă și denumirea „active” au fost și sunt produse în exclusivitate pentru AT & T în S.U.A., încă de la început.

Samsung Galaxy S8 Active a fost certificat doar de Wi-Fi Alliance. Ne-am fi așteptat ca S8 Active să fi trecut până acum și de comisia americană FCC. Acum sigur Samsung este ocupat cu testarea telefonului, deoarece a apărut pe baza de date Geekbench.

Galaxy S8 Active a trecut testul cu rezultate foarte apropiate de rezultatele obținute de Samsung Galaxy S8 și S8+.

Așa cum era de așteptat, Galaxy S8 Active este alimentat de Snapdragon 835 și are 4GB de RAM, împreună cu Android 7.0 Nougat. Alte specificații nu sunt afișate (Geekbench este întotdeauna limitat în această privință), dar ne putem aștepta ca telefonul să aibă aceleași specificații ca și Galaxy S8, cu excepția unei baterii mai mari.

Câteva detalii despre Galaxy S8 Active au mai apărut pe piață când un site web a confirmat că S8 Active a fost certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G pentru protecția sporită împotriva șocurilor, căderilor și factorilor extremi de mediu.

Încă nu știm cum arată Samsung Galaxy S8 Active, nu ne-ar surprinde să vedem că dispozitivul are culori sportive și un corp mai gros. În ceea ce privește fișa de specificații ne așteptăm ca Galaxy S8 Active să vină cu cele mai multe dintre specificațiile de top de la verișorii săi „normali„.

Printre acestea se numără un display Super AMOLED de 5,8 inch cu rezoluție de 1440 x 2960, o memorie RAM de 4 GB, o memorie de stocare de 64 GB, un slot pentru carduri de memorie și o cameră de 12MP, orientată spre spate cu autofocus și 8MP cameră frontală tot cu autofocus.

În ceea ce privește capacitatea bateriei, Galaxy S7 Active de anul trecut a fost lansat cu o baterie de 4.000 mAh, o creștere substanțială față de bateria obișnuită de 3.000 mAh a lui Samsung Galaxy S7. Ne așteptăm ca Galaxy S8 Active să vină și el cu o baterie mai mare decât Galaxy S8.

Încă nu avem nici o informație cu privire la momentul în care AT & T și Samsung intenționează să lanseze S8 Active. Mai multe detalii sigur vor apărea în următoarele săptmâni, sperăm, împreună cu informația despre data lansării telefonului.

VIATelefoonAbonnement.nl