O variantă a lui Galaxy S8 Active certificată de Wi-Fi Alliance

1397

O variantă neanunțată a lui Samsung Galaxy S8 Active a fost văzută pe baza de date online a Alianței Wi-Fi. Numărul modelului telefonului (SM-G892U) este similar celui al modelului standard (SM-G892A), care a fost lansat la vânzare luna trecută, includerea literei U ne determină să credem că este o versiune liberă de orice rețea.

Dacă se va întâmpla acest lucru, Samsung Galaxy S8 Active va fi primul dispozitiv cu marca Active care va fi lansat în afara operatorului mobil american AT & T. Ultima dată când a mai fost un astfel de caz a fost cu Galaxy S5 Active.

Există, de asemenea, o șansă ca acest telefon să se îndrepte spre alte regiuni, inclusiv în Asia și Europa – și este puțin probabil ca acest telefon să ajungă pe piața liberă din Statele Unite.

Samsung Galaxy S8 Active este aproape identic cu Galaxy S8, folosește același procesor Snapdragon 835, 4 GB de memorie RAM și o cameră de 12MP orientată spre spate. Cu toate acestea, Samsung a schimbat bateria de 3.000 mAh pentru o baterie de 4.000 mAh și a înlocuit corpul de sticlă elegant cu o carcasă din policarbonat de calitate militară.

Practic indestructibil, Samsung Galaxy S8 este cel mai bun smartphone pe care îl puteți cumpăra acum, dar are un mic asterix. Sticla chiar dacă este de cea mai bună calitate Corning Gorilla Glass 5, atât pe ecran cât și pe spatele telefonului, face ca acest telefon să fie predispus să alunece pe orice suprafață puțin înclinată. Și dacă nu aveți o bună aderență, telefonul poate să alunece din mâna dvs. și să se lovească de o suprafață dură, cum ar fi betonul, putând suferi deteriorări.

Samsung a rezolvat problema și a introdus o versiune Active a lui S8. Pentru un plus de 100 $ la preț, S8 Active oferă protecție militară prin standardul american MIL-STD-810G. S8 Active are exact aceleași caracteristici cu versiunea originală S8.

MIL-STD-810G impune o gamă de condiții de mediu: presiune scăzută pentru testarea altitudinii; expunerea la temperaturi ridicate și scăzute, șocuri de temperatură; ploaie (inclusiv vânt și ploaie înghețată); umiditate, vapori de sare pentru testarea ruginei; nisip și praf; atmosferă explozivă; accelerare; șocuri și șocuri de transport; vibrații la tragerea cu arma și vibrații aleatorii.

Dar de ce o persoană ar cumpăra un astfel de telefon cheltuind în plus 100$. Pentru unii oameni care prestează muncă manuală în condiții mai dure sau sunt predispuși la aventură, un astfel de telefon le este necesar.

Trebuie să spunem că această știre nu este deloc surprinzătoare. Când AT & T a anunțat Galaxy S8 Active în august, a arătat că va oferi exclusiv telefonul pentru o perioadă limitată de timp. Acest anunț a declanșat instant o masă de zvonuri care au susținut că telefonul Galaxy S8 Active că va fi disponibil și în altă parte în viitor. Se pare că au dreptate.

SURSĂSamMobile