Samsung Galaxy S8 Active va fi lansat în rețeaua AT&T

1559

Cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite AT&T va lansa conform relatărilor, Samsung Galaxy S8 Active.

Începând cu Samsung Galaxy S4 Active din anul 2013, AT&T a lansat variante Active ale telefoanelor pilot Samsung în fiecare an.

Dar smartphone-ul fără margini a lui Samsung, care nu a fost vândut pe piață până acum, va veni oare cu o versiune mai robustă?

Ei bine, printr-o știre publicată în exclusivitate de SamMobile (o sursă de încredere), suntem anunțați că așa va fi.

AT&T își are originea în Bell Telephone Company fondată de Alexander Graham Bell inventatorul telefonului. Una dintre filialele acestei societăți a fost American Telephone and Telegraph Company (AT &T), care a achiziționat compania Bell la 31 decembrie 1899, lăsând AT&T ca societate principală. 

Potrivit sursei sus citate, un Samsung Galaxy S8 (cu numărul de model SM-G892A) versiunea Active este în prezent în lucrări, deși nu este clar când și cum va fi lansat.

Chipurile cu nume de cod Cruiser, Samsung Galaxy S8 Active va fi aproape sigur dotat cu un exterior certificat pentru medii dure, fiind respectate normele foarte stricte ale standardului militar american MIL-STD-810G, în plus față de rezistența la apă și praf.

Mai mult decât atât, similar cu predecesorul său, Samsung Galaxy S8 Active va împacheta probabil un acumulator generos (așa cum probabil știți, anul trecut Samsung Galaxy S7 Active a fost dotat cu o baterie de 4000 mAh).

Deși nu există alte detalii despre acest Galaxy S8 Active în momentul de față, receptorul va fi un sportiv, probabil, cu un ecran de 5,8 inch, la fel ca varianta de bază la lui Samsung Galaxy S8. Se pare că varianta cu ecran mai mare – 6,2 inch – nu va beneficia de modelul Active.

Va fi interesant să vedem dacă ecranul noului telefon este curbat, deși presupunem că nu e.

Deoarece Samsung Galaxy S7 Active a fost anunțat în luna iunie 2016, presupunem și ne gândim că Galaxy S8 Active ar putea fi prezentat oficial în lunile următoare, cam în aceeași perioadă de timp.

VIASamMobile