Galaxy S8 Active a fost văzut la comisia americană FCC

1283

Nu mai este un secret că Samsung Galaxy S8 Active va ajunge în curând la vânzare la operatorul american T-Mobile. Noul dispozitiv Active de la Samsung a fost văzut la comisia americană pentru controlul telecomunicațiilor FCC.

Operatorul de telefonie mobilă din Statele Unite, AT & T își va pierde exclusivitatea față de linia „Active” a lui Samsung din acest an. Chiar și Samsung a sugerat acest lucru atunci când a lansat Galaxy S8 Active. Compania a spus la acel moment că dispozitivul va fi exclusiv pentru AT & T, doar pentru o perioadă de timp limitată.

Au fost deja spuse multe despre Galaxy S8 Active pentru T-Mobile. Prezentări ale dispozitivului au fost recent văzute online. Acum, Galaxy S8 Active pentru T-Mobile a fost văzut la FCC.

Samsung Galaxy S8 Active cu numarul de model SM-G892U a fost reperat în baza de date a comisiei FCC. Același telefon cu numărul de model SM G892U a fost văzut recent și pe baza de date online a Alianței Wi-Fi. Telefonul este listat ca având suport pentru LTE Band 71, aceeași bandă care operatorul american T-Mobile a început să o instaleze recent. Acest model particular Galaxy S8 Active are, de asemenea, suport și pentru alte benzi LTE ale T-Mobile, cum ar fi banda 66.

Aceste două benzi, 71 și 66, sunt utilizate numai de T-Mobile în SUA. Banda de frecvență 71, în special, este noul spectru de frecvențe reduse de 600 MHz care T-Mobile le utilizează în acest an.

În documentele depuse la FCC nu se menționează numele T-Mobile. Comisia FCC nu dezvăluie niciodată detalii foarte precise despre viitoarele dispozitive. Sunt doar sugestii și de aici se poate deduce orice.

T-Mobile US este un operator de telefonie mobilă din Statele Unite, la care compania germană de telecomunicații Deutsche Telekom (DT) este acționar majoritar. Sediul central este situat în Bellevue, Washington. T-Mobile este al treilea cel mai mare operator wireless din Statele Unite, cu 72,6 milioane de clienți în primul trimestru din 2017.

Este posibil, conform unor zvonuri, ca Galaxy S8 Active să fie liber de orice rețea.

Samsung Galaxy S8 este un telefon fantastic, conform Consumer Reports și a fost clasat pe primul loc în SUA în preferințele utilizatorilor. Dar, într-o epocă a dispozitivelor acoperite cu sticlă, care sunt totuși destul de fragile și fisurează ușor, acest Samsung Galaxy S8 Active vine cu o protecție și o rezistență mai mare, mai de bun simț.

Nici Samsung, nici T-Mobile nu au anunțat în mod public acest dispozitiv și nu există nici un indiciu cu privire la preț sau momentul în care ar putea intra în vânzare. Apariția lui până la sfârșitul anului ar fi un lucru logic și rezonabil.

 

SURSĂSamMobile