Samsung Galaxy S8 în armonie perfectă cu viața noastră

2385

Într-o lume în care granițele socio-culturale se estompează tot mai mult cu fiecare zi care trece, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ redefineasc smartphone-ul și rolul care îl joacă telefonul în viața noastră.

Cu un design neutru și o experiență de utilizare, care transcende granițele geografice și vârsta, aproape fără rame sau butoane, cu o nouă experiență vizuală și de sunet, Galaxy S8 a fost proiectat pentru a intra perfect în viața noastră, pentru a permite o interacțiune naturală între utilizator și telefon.

 

O armonie între artă și tehnologie

Galaxy S8 se bazează pe moștenirea de a crea modele uimitoare, cu un imens Infinity display Samsung, un ecran din margine în margine, care pare că se scurge peste laturile telefonului.

Disponibil în modele de 5.8 și 6,2 inch, cu un ecran fără sfârșit, un display infinit, S8 sfidează granițele cadrului convențional.

Inspirat de natură, cu un ecran cu o suprafață blândă, Galaxy S8, formează o siluetă continuă, fără proeminențe sau unghiuri ascuțite, în timp ce curbura subtilă a telefonului curge lin din față spre partea din spate, întru-un echilibru simetric.

Estetica armonioasă a ecranului reflectă designul general al dispozitivului, completând aderența confortabilă cu experiența de utilizare, creând în același timp o conexiune organică între dispozitiv și utilizator.

Elementele vizuale deranjante, au fost reduse la minimum, pentru a crea mai mult spațiu pe ecran, permițând astfel o utilizare îmbunătățită și o experiență de vizionare mai captivantă. Butonul de acasă încorporat sub funcțiile de ecran, răspunde la presiune la fel ca un buton fizic, în timp ce butoanele recente și din spate sunt regândite, iar acum tastele soft pot fi personalizate în diferite culori.

Disponibil în cinci culori, Midnight Black, Orchid Gray, Coral albastru, Arctic argintiu și Maple auriu, Galaxy S8 este îmbunătățit printr-o bogată paletă de culori care învăluie dispozitivul, intensificând profunzimea și unitatea de proiectare. Ramele metalice ale telefonului sunt într-un echilibru frumos, cu un luciu natural și scot în evidență profunzimea corpului său de sticlă, creând o tranziție de culoare fără sudură, care aduce împreună arta și tehnologia, pentru a finaliza conceptul unui telefon extraordinar.

 

O continuă experiență de utilizare

Conceput în jurul Infinity Display, UX de la Galaxy S8 a fost dezvoltată cu un accent pe ritm, pentru a îmbunătăți fluxul de interacțiuni ale utilizatorilor, care să se potrivescă mai bine cu modul în care oamenii folosesc telefoanele lor astăzi. La fel ca designul ecranului în sine, UX este fără cusur, unificarea componentelor vizuale și audio sunt pentru a stabili o experiență relaxantă continuă.

 UX, experiența utilizatorului se referă la emoții și atitudini cu privire la utilizarea unui anumit produs, sistem sau serviciu. Acesta include experiențele afective, aspectele practice, semnificative și valoroase ale interacțiunii om-calculator. În plus, aceasta include percepția unei persoane vis-a-vis de aspecte ale sistemului, cum ar fi utilitatea, ușurința în utilizare și eficiența. 

Ecranul personalizabil, Always-On Display, completează culoarea telefonului, în timp ce tranzițiile sale sunt estetice și facile către funcțiile de blocare și de acasă. O nouă interfață cu glisare verticală facilitează navigarea între ecranul de start și aplicații. Glisarea în sus sau în jos oferă utilizatorilor acces rapid și fără probleme la aplicațiile lor. Sau, cei care vor acest lucru, au posibilitatea de a adăuga un buton de start și aplicații pe ecran.

Noua experiență UX adaugă și comoditate, făcând posibilă mutarea simultană de mai multe aplicații într-un dosar. În plus, utilizatorii pot apăsa și ține apăsată o pictogramă a aplicației pentru a deschide un meniu de opțiuni rapide care le permite să efectueze sarcini, cum ar fi dezinstalarea aplicațiilor sau mutarea lor în Secure Folder fără a fi nevoie de a deschide aplicația.

Chiar și pictogramele aplicațiilor și tipografia Galaxy S8 încorporează noul limbaj de design al telefonului, printr-o faza de curbe continue și linii pentru a crea profunzime.

Tonurile de apel ale lui Samsung Galaxy S8 respectiv Samsung Galaxy S8 Plus, au fost actualizate pentru a se armoniza mai bine cu design-ul dispozitivului.

Aranjate și înregistrate de Jacob Collier, câștigător al premiului Grammy, versiunea 2017 a tonurilor de apel, “Over the Horizon” combină elemente de jazz contemporan, muzică pop și genuri de dans, pentru a crea o melodie care este în același timp tinerească și inovatoare.

Cu un ecran captivant, camere foto rapide, cu o securitate imbatabilă și performanțe care depășesc barierele realității, Samsung Galaxy S8 este cel mai bun dintre cei mai buni.

VIASamsung News