Acasă Stiri Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de...

Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare lansat în Rusia

Samsung Electronics a lansat Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă în Rusia, după lansarea aceluiași terminal în Brazilia cu o zi în urmă.

Smartphone-ul, care a debutat în Corea de Sud în luna martie, este oferit spre vânzare la un preț de 64.990 RUB (ruble) care ar veni echivalentul a 1.093 $ și este disponibil momentan numai într-o singură culoare: Midnight Black.

În afară de creșterea spațiului RAM și a spațiului de stocare, această variantă specială a modelului Samsung Galaxy S8+ este identică cu modelul obișnuit de 4 GB / 64 GB, astfel că are același afișaj Infinity de 6.2 inch.

Mai avem un procesor Exynos 8895 Octa CPU, o cameră principală la spate de 12 MP și una frontală de 8 MP, este alimentat cu energie de aceeași baterie de 3.500 mAh.

Memoria RAM de 6 GB nu duce la îmbunătățiri semnificative ale performanței, iar stocarea internă de 128 GB este cu mult pentru media de folosire pentru o persoană normală.

În cazul în care stocați foarte multe date – documente, imagini și videoclipuri – pe telefonul dvs. smartphone, atunci acest telefon cu memorie internă și externă mai mare, este un lucru necesar. Datorită capacității crescute de memorie, utilizatorii pot descărca pe telefonul smartphone mai mult conținut, mai multe jocuri și aplicații.

Vom vedea ce succes va avea acest telefon în Rusia unde prețul afișat de 65.000 de ruble este o valoare prohibitivă pentru multă lume.

Rubla este moneda națională a Rusiei de aproximativ 500 de ani. Denumirea rublei vine de la un vechi cuvât rusesc cu semnificația „a tăia”. La început, rubla era o bucată „tăiată” dintr-un lingou de argint, care avea o greutate bine determinată.

Noul model Samsung Galaxy S8+ cu memorie extinsă, care este deja vândut în China și Corea de Sud, se bucură de un succes considerabil în rândul utilizatorilor. De exemplu, în China până la 20% din toate modelele vândute din Galaxy S8 sunt din modelul S8+ cu memorie extinsă. În Corea, 35% dintre cei care preferă versiunea Galaxy S8+, au ales dispozitivul cu 128 GB de memorie.

Merită să ținem cont de faptul că toate variantele Galaxy S8+ suportă extinderea memoriei prin microSD, oferindu-vă posibilitatea de a crește memoria la 320GB folosind o cartelă microSD detașabilă de 256GB.

Cu toate acestea, dacă utilizați un model dual-SIM de la Samsung Galaxy S8+, va trebui să renunțați la un slot, unde va fi cartela SIM, pentru acest privilegiu al memoriei mai mari.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...