Acasă Stiri Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de...

Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare lansat în Rusia

Samsung Electronics a lansat Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă în Rusia, după lansarea aceluiași terminal în Brazilia cu o zi în urmă.

Smartphone-ul, care a debutat în Corea de Sud în luna martie, este oferit spre vânzare la un preț de 64.990 RUB (ruble) care ar veni echivalentul a 1.093 $ și este disponibil momentan numai într-o singură culoare: Midnight Black.

În afară de creșterea spațiului RAM și a spațiului de stocare, această variantă specială a modelului Samsung Galaxy S8+ este identică cu modelul obișnuit de 4 GB / 64 GB, astfel că are același afișaj Infinity de 6.2 inch.

Mai avem un procesor Exynos 8895 Octa CPU, o cameră principală la spate de 12 MP și una frontală de 8 MP, este alimentat cu energie de aceeași baterie de 3.500 mAh.

Memoria RAM de 6 GB nu duce la îmbunătățiri semnificative ale performanței, iar stocarea internă de 128 GB este cu mult pentru media de folosire pentru o persoană normală.

În cazul în care stocați foarte multe date – documente, imagini și videoclipuri – pe telefonul dvs. smartphone, atunci acest telefon cu memorie internă și externă mai mare, este un lucru necesar. Datorită capacității crescute de memorie, utilizatorii pot descărca pe telefonul smartphone mai mult conținut, mai multe jocuri și aplicații.

Vom vedea ce succes va avea acest telefon în Rusia unde prețul afișat de 65.000 de ruble este o valoare prohibitivă pentru multă lume.

Rubla este moneda națională a Rusiei de aproximativ 500 de ani. Denumirea rublei vine de la un vechi cuvât rusesc cu semnificația „a tăia”. La început, rubla era o bucată „tăiată” dintr-un lingou de argint, care avea o greutate bine determinată.

Noul model Samsung Galaxy S8+ cu memorie extinsă, care este deja vândut în China și Corea de Sud, se bucură de un succes considerabil în rândul utilizatorilor. De exemplu, în China până la 20% din toate modelele vândute din Galaxy S8 sunt din modelul S8+ cu memorie extinsă. În Corea, 35% dintre cei care preferă versiunea Galaxy S8+, au ales dispozitivul cu 128 GB de memorie.

Merită să ținem cont de faptul că toate variantele Galaxy S8+ suportă extinderea memoriei prin microSD, oferindu-vă posibilitatea de a crește memoria la 320GB folosind o cartelă microSD detașabilă de 256GB.

Cu toate acestea, dacă utilizați un model dual-SIM de la Samsung Galaxy S8+, va trebui să renunțați la un slot, unde va fi cartela SIM, pentru acest privilegiu al memoriei mai mari.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...

Samsung Electro-Mechanics produce un condensator ceramic foarte mic

Producătorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics a dezvoltat un condensator ceramic multistrat (MLCC), de mare capacitate, a declarat compania. Un condensator ceramic...

Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...