Acasă Stiri Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de...

Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare lansat în Rusia

Samsung Electronics a lansat Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă în Rusia, după lansarea aceluiași terminal în Brazilia cu o zi în urmă.

Smartphone-ul, care a debutat în Corea de Sud în luna martie, este oferit spre vânzare la un preț de 64.990 RUB (ruble) care ar veni echivalentul a 1.093 $ și este disponibil momentan numai într-o singură culoare: Midnight Black.

În afară de creșterea spațiului RAM și a spațiului de stocare, această variantă specială a modelului Samsung Galaxy S8+ este identică cu modelul obișnuit de 4 GB / 64 GB, astfel că are același afișaj Infinity de 6.2 inch.

Mai avem un procesor Exynos 8895 Octa CPU, o cameră principală la spate de 12 MP și una frontală de 8 MP, este alimentat cu energie de aceeași baterie de 3.500 mAh.

Memoria RAM de 6 GB nu duce la îmbunătățiri semnificative ale performanței, iar stocarea internă de 128 GB este cu mult pentru media de folosire pentru o persoană normală.

În cazul în care stocați foarte multe date – documente, imagini și videoclipuri – pe telefonul dvs. smartphone, atunci acest telefon cu memorie internă și externă mai mare, este un lucru necesar. Datorită capacității crescute de memorie, utilizatorii pot descărca pe telefonul smartphone mai mult conținut, mai multe jocuri și aplicații.

Vom vedea ce succes va avea acest telefon în Rusia unde prețul afișat de 65.000 de ruble este o valoare prohibitivă pentru multă lume.

Rubla este moneda națională a Rusiei de aproximativ 500 de ani. Denumirea rublei vine de la un vechi cuvât rusesc cu semnificația „a tăia”. La început, rubla era o bucată „tăiată” dintr-un lingou de argint, care avea o greutate bine determinată.

Noul model Samsung Galaxy S8+ cu memorie extinsă, care este deja vândut în China și Corea de Sud, se bucură de un succes considerabil în rândul utilizatorilor. De exemplu, în China până la 20% din toate modelele vândute din Galaxy S8 sunt din modelul S8+ cu memorie extinsă. În Corea, 35% dintre cei care preferă versiunea Galaxy S8+, au ales dispozitivul cu 128 GB de memorie.

Merită să ținem cont de faptul că toate variantele Galaxy S8+ suportă extinderea memoriei prin microSD, oferindu-vă posibilitatea de a crește memoria la 320GB folosind o cartelă microSD detașabilă de 256GB.

Cu toate acestea, dacă utilizați un model dual-SIM de la Samsung Galaxy S8+, va trebui să renunțați la un slot, unde va fi cartela SIM, pentru acest privilegiu al memoriei mai mari.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...