Acasă Stiri Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de...

Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare lansat în Rusia

Samsung Electronics a lansat Galaxy S8+ cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă în Rusia, după lansarea aceluiași terminal în Brazilia cu o zi în urmă.

Smartphone-ul, care a debutat în Corea de Sud în luna martie, este oferit spre vânzare la un preț de 64.990 RUB (ruble) care ar veni echivalentul a 1.093 $ și este disponibil momentan numai într-o singură culoare: Midnight Black.

În afară de creșterea spațiului RAM și a spațiului de stocare, această variantă specială a modelului Samsung Galaxy S8+ este identică cu modelul obișnuit de 4 GB / 64 GB, astfel că are același afișaj Infinity de 6.2 inch.

Mai avem un procesor Exynos 8895 Octa CPU, o cameră principală la spate de 12 MP și una frontală de 8 MP, este alimentat cu energie de aceeași baterie de 3.500 mAh.

Memoria RAM de 6 GB nu duce la îmbunătățiri semnificative ale performanței, iar stocarea internă de 128 GB este cu mult pentru media de folosire pentru o persoană normală.

În cazul în care stocați foarte multe date – documente, imagini și videoclipuri – pe telefonul dvs. smartphone, atunci acest telefon cu memorie internă și externă mai mare, este un lucru necesar. Datorită capacității crescute de memorie, utilizatorii pot descărca pe telefonul smartphone mai mult conținut, mai multe jocuri și aplicații.

Vom vedea ce succes va avea acest telefon în Rusia unde prețul afișat de 65.000 de ruble este o valoare prohibitivă pentru multă lume.

Rubla este moneda națională a Rusiei de aproximativ 500 de ani. Denumirea rublei vine de la un vechi cuvât rusesc cu semnificația „a tăia”. La început, rubla era o bucată „tăiată” dintr-un lingou de argint, care avea o greutate bine determinată.

Noul model Samsung Galaxy S8+ cu memorie extinsă, care este deja vândut în China și Corea de Sud, se bucură de un succes considerabil în rândul utilizatorilor. De exemplu, în China până la 20% din toate modelele vândute din Galaxy S8 sunt din modelul S8+ cu memorie extinsă. În Corea, 35% dintre cei care preferă versiunea Galaxy S8+, au ales dispozitivul cu 128 GB de memorie.

Merită să ținem cont de faptul că toate variantele Galaxy S8+ suportă extinderea memoriei prin microSD, oferindu-vă posibilitatea de a crește memoria la 320GB folosind o cartelă microSD detașabilă de 256GB.

Cu toate acestea, dacă utilizați un model dual-SIM de la Samsung Galaxy S8+, va trebui să renunțați la un slot, unde va fi cartela SIM, pentru acest privilegiu al memoriei mai mari.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...