Samsung Galaxy S8 ar putea primi în curând Android 7.1 Nougat

1991

Android 7.0 Nougat rulează în prezent pe numeroase dispozitive Samsung, și multă lume afirmă că acestea rulează cea mai recentă versiune de Android, lucru care nu este adevărat.

Telefoanele Samsung se bazează pe Android 7.0 Nougat, în timp ce Android 7.1 a apărut de câteva luni.

De obicei, Samsung încorporează foarte repede caracteristici prin noi upgrade-uri, fără a schimba numărul versiunii pe dispozitivele sale, dar lipsa unor caracteristici cum ar fi asistența pentru Google Daydream VR pe Galaxy S8 sugerează că actualizarea va veni în curând.

În prezent, nici unul dintre dispozitivele companiei Samsung nu rulează această versiune de Android 7.1.

Se pare că Samsung este gata pentru a introduce Android 7.1 pe dispozitivele sale și ar putea începe cu Galaxy S8.

Daydream este o platformă de realitate virtuală, introdusă de Google odată cu versiunea Android Nougat 7.0, fiind realizată în colaborare cu mai mulți producători de telefoane mobile. Daydream View VR este un headset în care plasezi un smartphone compatibil și poți călători în lumi virtuale, urmărești filme sau te amuzi cu diverse jocuri interactive. Semănă cu GearVR de la Samsung. 

 Cea mai recentă versiune a lui Samsung, S Sănătate și jocul Tuner merg cu Android 7.1 (așa cum se vede pe site-ul APK Mirror), și este prima dată când vedem acest lucru pe oricare dintre aplicațiile companiei. Jocul Tuner, cea mai recentă versiune, se spune că a primit sprijinul pentru Samsung Galaxy S8 și S8+, deci cu siguranță că Android 7.1 ar putea fi lansat pentru cele mai noi nave amiral Samsung la un moment dat, în viitorul foarte apropiat.

Pe de altă parte, acest lucru poate fi o confirmare a faptului că există ceva sub testare în acest moment, că actualizarea este în prezent în curs de testare.

Poate că actualizarea va veni odată cu telefoanele Galaxy S8 și S8+, atunci când acestea vor merge la vânzare, dar în acest moment nu există nici o știre de la Samsung referitor la acest lucru, nici dacă și nici când se va întâmpla.

De asemenea, rămâne de văzut dacă dispozitivele Samsung existente vor primi Android 7.1 în viitorul apropiat și dacă Samsung va trece la Android 7.1 în locul lui Android Nougat 7.0 pe dispozitivele sale.

În orice caz, noi vom anunța actualizarea atunci când vor exista mai multe informații despre aceasta.

VIASamMobile