Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 cu baterii de 3.250 și 3.750 mAh pentru o...

Samsung Galaxy S8 cu baterii de 3.250 și 3.750 mAh pentru o autonomie uluitoare

Ziarul coreean ITcle – într-un articol recent publicat – vine să confirme dimensiunile bateriilor viitorului Galaxy S8 și S8 Plus, de 3.250 și respectiv 3.700 mAh.

Acumulatoarele garantează o autonomie foarte bună pentru noile smartphone-uri Galaxy S.

Producătorul Sud-coreean Samsung Electronics este în centrul atentiei la începutul acestui an.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de Samsung de a limita scurgerile de informații despre viitoarele sale vârfuri de lance, apar continuu informații despre acestea.

Vrem nu vrem la acest început de an, ne vine mereu în minte impactul „evenimentului” de la sfârșitul anului 2016: căderea de pe tron a lui Note 7, care a deteriorat puțin imaginea lui Samsung Electronics.

Cu toate acestea, se pare că perspectiva unui nou dispozitiv ce apare la orizont, vorbim aici despre Galaxy S8, mai face să uităm problemele trecute.

Ultimul detaliu care ne ține în priză, în ciuda culturii secretului din partea firmei Samsung, este apariția informațiilor despre acumulatorii viitoarelor telefoane S8.

În denumirea telefoanelor de la Samsung litera “S” Smart (Super inteligent) – înseamnă telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil de la Samsung. Această clasă va fi utilizată numai pentru dispozitive emblematice, de la Samsung.

Confirmarea despre bateriile noilor terminale de la Samsung, vine de la furnizorii acestora.

Galaxy S8 și S8 Plus vor avea 3.250 mAh și, respectiv, 3.750 mAh.

În cazul în care acest lucru este confirmat, ar fi un mare pas înainte pentru cele mai recente high-enduri. Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, au avut baterii de 3.000 mAh și respectiv 3.600 mAh.

Design-ul fără frontiere al noului Galaxy S ar trebui să permită această creștere de putere.

Pentru stabilirea autonomiei acestor dispozitive viitoare, trebuie să se ia în considerare, de asemenea, că acestea vor fi echipate cu Snapdragon 835 și Exynos cu ultimul FinFET 10nm.

Acestea vor duce la un consum redus și performanțe mai bune.

Prin urmare, ne putem aștepta ca, încă o dată, Samsung să poată da un exemplu despre autonomia smartphone-lor sale.

Mai mult decât atât, după disconfortul produs de Galaxy Note 7, calitatea bateriilor Galaxy S8 a fost îmbunătățită în mod substanțial.

Producătorul coreean nu își mai poate permite nici un pas greșit.

Informația este foarte plauzubilă dar ca de obicei, numai timpul poate confirma asta. Din fericire nu va trebui să așteptăm prea mult timp pentru a afla mai multe.

Așteptăm ca Samsung să ia vălul de pe Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, la 29 martie.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...