Samsung Galaxy S8 poate fi primul smartphone cu Bluetooth 5.0

1583

Conform ultimului zvon Samsung Galaxy S8 poate fi primul smartphone care oferă o facilitate Bluetooth 5.0.

De patru ori mai puternic decât Bluetooth 4.0, interferențe reduse, transmite masajele de opt ori mai repede și viteză de descărcare dublă. Smartphonele viitoare, sigur vor fi echipate cu Bluetooth 5.0.

Se pare că Galaxy S8 va fi un smartphone cu mai multe premiere. Receptorul este probabil să fie primul smartphone care va avea facilitate de recunoaștere optică a amprentelor digitale și acum există posibilitatea ca Galaxy S8 să fie primul smartphone ce va avea Bluetooth 5.0.

„Bluetooth” – Harald Bluetooth a fost un rege viking al Norvegiei și Danemarcei.

Bluetooth acum se referă la transmiterea de informații fără fir, și a început prin Ericsson, Nokia, Intel și Toshiba pentru a permite conexiuni fără cabluri între calculatoare, telefoane mobile, PDA-uri, imprimante, etc. Protocolul de comunicații Bluetooth este numit după rege, pentru că el a unificat Danemarca și Norvegia. Tehnologia are ca scop de a unifica calculatoarele și telefoanele celulare, fără fir. Culoarea albastră este considerată o demnitate regală.

Bluetooth 5.0 a fost adoptat în mod oficial de Bluetooth Special Interest Group ca cea mai recentă versiune a sa.

Bluetooth 5.0 promite viteze mai mari, rază mai mare și o capacitate mai mare de transmitere a mesajelor. Acesta prevede, de asemenea, îmbunătățirea interoperabilității cu alte tehnologii wireless.

Samsung este unul dintre membrii Bluetooth Special Interest Group – SIG.

Viitoarea nava amiral -Samsung Galaxy S8, fără îndoială, va fi unul dintre cele mai bune smartphone-uri din 2017.

Esta perfect pentru Galaxy S8 să fie primul smartphone care să prezente nou standard Bluetooth.

SURSĂSamMobile