Samsung Galaxy S8 cu ecran de 5.7 inch și 6.2 inch + difuzoare stereo

2652

Circulă în media o mulțime de zvonuri cu privire la următoarele smartphone-uri Samsung, inclusiv cele care pretind că Galaxy S8 ar dispune de un senzor de amprentă optic și un buton de alimentare pe bază de atingere.

În octombrie Samsung a confirmat lansarea lui Galaxy S8 la începutul anului viitor.

Rapoarte recente au dezvăluit informații secrete de serviciu despre asistentul digital inteligent – Bixby, un design neted și aparat de fotografiat mult îmbunătățit pentru nava amiral Galaxy S8.

Acum, un nou murmur afirmă că Galaxy S8 ar putea veni în două dimensiuni de ecran: 5.7 inch și 6.2 inch. Aceasta este o creștere de mai mult de o jumătate de inch, în comparație cu ecranele de pe Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Conform unui alt recent raport, Samsung va introduce două versiuni ale smartphone-ului Galaxy S8, unul cu un ecran ramă de 6,2 inci și o variantă de 5.7 inch cu un ecran curbat cu numerele de model – SM-G950 și SM-G955.

Ecranele de pe smartphone-urile viitoare vor fi curbe, deci va fi un impact asupra dimensiunii fizice a acestor dispozitive.

De asemenea, se zvonește că Galaxy S8 ar putea veni cu difuzoare stereo, mai ales că iPhone-7 are deja.

Cu toate acestea, nu se cunoaște încă dacă acestea vor fi făcute de către Harman, recent achiziționat de Samsung, dar acestea ar putea avea licență Harman.

Acest zvon nu concordă cu un raport anterior, care a afirmat că tehnologia audio produsă de Harman ar putea fi introdusă în smartphone-uri Galaxy, nu mai devreme de 2018.

Potrivit unor zvonuri anterioare, Samsung Galaxy S8 va fi alimentat de la Qualcomm Snapdragon 830 sau Samsung Exynos 8895 SoC pack și 10 nM 6GB RAM.

Este de așteptat să fie prezentat la Mobile World Congress 2017 în februarie și la vânzare în luna martie.

Aceste speculații trebuie luate ca atare, deoarece nu putem fi siguri de nimic până Samsung nu va anunța caracteristicile pe scena de la MWC, la dezvelirea lui Galaxy S8 de anul viitor.

SURSĂFoneArena