Samsung Galaxy S8 cu facilitate de recunoaștere facială

1464

O nouă știre din mass-media sud-coreeană afirmă că Samsung Electronics adaugă caracteristica de recunoaștere facială la Galaxy S8.

Aceasta va veni împreună cu mecanismul de scanare a irisului pentru a îmbunătăți fiabilitatea și viteza de autentificare a datelor biometrice.

Faptul că Samsung a mutat cititorul de amprente în partea din spate a smartphone-ului este confirmat de cele mai multe știri.

Conform paginii economice a lui The Korea Herald, care citează Coreea Economic Daily, Samsung va adăuga încă un strat de protecție viitorului său telefon Galaxy S8, recunoașterea facială.

„Din cauza unor limite de scanare a irisului, cum ar fi viteza și acuratețea, am decis să adaugăm o caracteristică de recunoaștere facială la Galaxy S8. Cu un scanner pentru față, aceasta va dura mai puțin de 0.01 secunde pentru a debloca telefonul”.

Declarația aparține unui oficial Samsung citat de Coreea Economic Daily.

Știrea, citează un alt oficial care a declarat că, divizia de mobile de la Samsung este gata deja cu testarea prototipurilor pentru recunoașterea facială.

 Sistemul de recunoaștere a feței este o aplicație capabilă să identifice o persoană dintr-o imagine digitală sau un cadru video de la o sursă video. Acest lucru se face prin compararea caracteristicilor faciale selectate din imagine și o bază de date a feței. Se analizează mărimea și forma ochilor, nasului, bărbia, orbitele, pomeții sau maxilarul.  

Decizia vine probabil și pe fondul speculațiilor că Apple este hotărâtă să înlocuiască scanerul de amprente de la telefoanele sale cu un scaner pentru recunoaștere facială, la următorul iPhone 8, care este programat la lansare în septembrie.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ vor fi lansate la data de 29 martie, înainte de prezentarea oficiala undeva la mijlocul lunii aprilie.

Pe iLoveSamsung ați putut citi nu de mult că Samsung a stabilit obiectivul de vânzări, pentru smartphone-urile sale emblematice viitoare, la cea mai mare cotă avută vreodată – 60 de milioane de unități.

VIASamMobile
SURSĂTheInvestor.co.kr