NU încercați asta acasă! Așa arata Galaxy S8 cu spatele transparent

3080

Până acum ați auzit despre cât de minunat este Samsung Galaxy S8, despre care se poate spune că este un telefon uimitor, fantastic. Dar, uneori, lucrurile mari și frumoase nu sunt destul de bune.

Jerry Rig Everything nu a fost mulțumit de designul Samsung și a decis să facă unele personalizări unice.

Esti gata pentru ceva magic?

Jerry de la Jerry Rig Everything îl îmbarcă într-o nouă haină, mai clară clară, transparentă pe Galaxy S8.

Jerry este cel mai bine cunoscut pentru testele de stres și pentru „tortura la care supune telefoanele, iar Samsung Galaxy S8 nu putea lipsi din proiectele sale uneori extravagante.

Da, frumusețea perechii Samsung Galaxy S8 și S8+ vine din interior, după cum puteți vedea în videoclip, spatele este eliberat de culoare iar capacul din sticlă a rămas transparent.

Nu am știut cât de frumos este interiorul până acum!

Acum putem afirma, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt frumoase și la interior și la exterior.

Putem vedea tot interiorul, acumulatorul, circuitele, conexiunile între piese și celelalte componente care de obicei sunt ascunse privirii.

Telefonul este încă pe deplin funcțional, dar capacul transparent din spate, dezvăluie tot interiorul și structura sa.

Vechiul Game Boy a venit cu o carcasă transparentă unde se putea admira interiorul, și placa de bază.

 Game Boy a fost o consolă de jocuri portabilă de 8 biți, fabricată de Nintendo și lansată în Japonia în 1989 „O, tempora”! Game Boy a concurat, în principal, cu Game Gear de la Sega, Lynx-ul lui Atari și NEC’s TurboExpress. Game Boy a bătut toți rivalii și a avut un succes extraordinar. Game Boy și succesorul său, Game Boy Color, au fost vândute în peste 118 milioane de unități în întreaga lume. 

Ne amintim de o procedură asemănătoare aplicată și pentru Samsung Galaxy Note 5, deși parcă procedura este un pic mai greoaie pentru Galaxy S8.

Rețineți că această procedură necesită dezasamblarea anumitor părți ale telefonului și elimină absolut toate garanțiile oficiale. Pierdeți și încărcarea fără fir dacă optați pentru o transparență maximă. Este de asemenea relevant să menționăm aici că Galaxy S8 nu va fi rezistent la apă după ce ați efectuat această operație!

Chiar dacă rezultatul este inedit, smartphone-ul are totuși o frumusețe stranie, probabil sunt persoane cărora le place, dar cei mai mulți vor să păstreze această mică avere în starea originală.

Nu vă sfătuim să faceți acest lucru cu telefonul dumneavoastră!

VIAJerryRigEverything