Acasă Stiri Galaxy S8 poate avea un buton Bixby, fără Bixby AI la lansare

Galaxy S8 poate avea un buton Bixby, fără Bixby AI la lansare

Samsung Galaxy S8 va avea un buton Bixby, pentru comandă rapidă, pentru majordomul său inteligent Bixby la lansare. Cu toate acestea, va fi doar o tastă de comandă rapidă pentru moment.

Samsung se pare că intenționează să permită funcționalitatea lui Bixby printr-o actualizare de software, în prima jumătate a anului.

Au existat mai multe zvonuri cu privire la eventualul asistent virtual inteligent Bixby de pe viitorul telefon Samsung Galaxy S8.

Poate au fost mai multe zvonuri despre Bixby decât despre hardware-ul telefonului.

La urma urmei, toată lumea pariază potul cel mare pe AI, iar Samsung nu vrea să rămână în urmă asistenților, Cortana, Alexa sau Siri.

Acesta a și fost motivul pentru care Samsung a achiziționat anul trecut una dintre cele mai puternice firme de pe piață din acest domeniu, Viv Labs.

 VivLabs, este o companie americană cu sediul în San Jose, SUA. Comanda vocală dezvoltată de Viv Labs, este cel mai simplu mod de a interacționa cu dispozitive, servicii și lucruri peste tot. Inteligența artificială de la Viv știe mai mult decât este învățată, și învață permanent în fiecare zi. 

După cum se vede, Samsung și-a adaptat hardware-ul șasiului pentru a se potrivi mai bine cu Bixby prin introducerea unui buton special dedicat lui pentru lansarea asistentului inteligent digital.

Conform ETnews, citat de The Investor, un reprezentant al unui operator de telefonie locală din Corea de Sud a declarat:

„Samsung Galaxy S8 va avea un nou buton care a fost adăugat pe partea stângă a aparatului. Butonul va fi folosit pentru Bixby pe termen lung „. „Galaxy S8 are un singur buton de control al volumului, spre deosebire de cele două precedente. Butonul Bixby va fi localizat sub butonul de volum „, a continuat oficialul.

Acest lucru este o idee bună pentru acele momente în care nu doriți să strigați la telefon când sunteți în mașină sau în metrou.

Nu știm încă cât de bine va reacționa Bixby, dar dacă Samsung face această tastă de acces rapid din partea stângă, va câștiga cu siguranță inima multor fani din toată lumea.

Butonul a fost planificat inițial pentru a sprijini Bixby controlat de voce, dar funcțiile de asistent inteligent nu ar fi disponibile cel puțin în primele zile de la lansarea telefonului datorită activității de dezvoltare încă în curs de desfășurare.

Butonul de comandă rapidă poate fi folosit pentru căutarea pe web și vizionarea clipurilor video, până când în cele din urmă va fi dedicat asistentului AI, eventual, în prima jumătate a acestui an.

Galaxy S8 este programat să fie prezentat, la 29 martie, înainte de lansarea oficială la 21 aprilie.

Stiri

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...