Acasă Stiri Galaxy S8 poate avea un buton Bixby, fără Bixby AI la lansare

Galaxy S8 poate avea un buton Bixby, fără Bixby AI la lansare

Samsung Galaxy S8 va avea un buton Bixby, pentru comandă rapidă, pentru majordomul său inteligent Bixby la lansare. Cu toate acestea, va fi doar o tastă de comandă rapidă pentru moment.

Samsung se pare că intenționează să permită funcționalitatea lui Bixby printr-o actualizare de software, în prima jumătate a anului.

Au existat mai multe zvonuri cu privire la eventualul asistent virtual inteligent Bixby de pe viitorul telefon Samsung Galaxy S8.

Poate au fost mai multe zvonuri despre Bixby decât despre hardware-ul telefonului.

La urma urmei, toată lumea pariază potul cel mare pe AI, iar Samsung nu vrea să rămână în urmă asistenților, Cortana, Alexa sau Siri.

Acesta a și fost motivul pentru care Samsung a achiziționat anul trecut una dintre cele mai puternice firme de pe piață din acest domeniu, Viv Labs.

 VivLabs, este o companie americană cu sediul în San Jose, SUA. Comanda vocală dezvoltată de Viv Labs, este cel mai simplu mod de a interacționa cu dispozitive, servicii și lucruri peste tot. Inteligența artificială de la Viv știe mai mult decât este învățată, și învață permanent în fiecare zi. 

După cum se vede, Samsung și-a adaptat hardware-ul șasiului pentru a se potrivi mai bine cu Bixby prin introducerea unui buton special dedicat lui pentru lansarea asistentului inteligent digital.

Conform ETnews, citat de The Investor, un reprezentant al unui operator de telefonie locală din Corea de Sud a declarat:

„Samsung Galaxy S8 va avea un nou buton care a fost adăugat pe partea stângă a aparatului. Butonul va fi folosit pentru Bixby pe termen lung „. „Galaxy S8 are un singur buton de control al volumului, spre deosebire de cele două precedente. Butonul Bixby va fi localizat sub butonul de volum „, a continuat oficialul.

Acest lucru este o idee bună pentru acele momente în care nu doriți să strigați la telefon când sunteți în mașină sau în metrou.

Nu știm încă cât de bine va reacționa Bixby, dar dacă Samsung face această tastă de acces rapid din partea stângă, va câștiga cu siguranță inima multor fani din toată lumea.

Butonul a fost planificat inițial pentru a sprijini Bixby controlat de voce, dar funcțiile de asistent inteligent nu ar fi disponibile cel puțin în primele zile de la lansarea telefonului datorită activității de dezvoltare încă în curs de desfășurare.

Butonul de comandă rapidă poate fi folosit pentru căutarea pe web și vizionarea clipurilor video, până când în cele din urmă va fi dedicat asistentului AI, eventual, în prima jumătate a acestui an.

Galaxy S8 este programat să fie prezentat, la 29 martie, înainte de lansarea oficială la 21 aprilie.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...