Acasă Stiri Galaxy S8 poate avea un buton Bixby, fără Bixby AI la lansare

Galaxy S8 poate avea un buton Bixby, fără Bixby AI la lansare

Samsung Galaxy S8 va avea un buton Bixby, pentru comandă rapidă, pentru majordomul său inteligent Bixby la lansare. Cu toate acestea, va fi doar o tastă de comandă rapidă pentru moment.

Samsung se pare că intenționează să permită funcționalitatea lui Bixby printr-o actualizare de software, în prima jumătate a anului.

Au existat mai multe zvonuri cu privire la eventualul asistent virtual inteligent Bixby de pe viitorul telefon Samsung Galaxy S8.

Poate au fost mai multe zvonuri despre Bixby decât despre hardware-ul telefonului.

La urma urmei, toată lumea pariază potul cel mare pe AI, iar Samsung nu vrea să rămână în urmă asistenților, Cortana, Alexa sau Siri.

Acesta a și fost motivul pentru care Samsung a achiziționat anul trecut una dintre cele mai puternice firme de pe piață din acest domeniu, Viv Labs.

 VivLabs, este o companie americană cu sediul în San Jose, SUA. Comanda vocală dezvoltată de Viv Labs, este cel mai simplu mod de a interacționa cu dispozitive, servicii și lucruri peste tot. Inteligența artificială de la Viv știe mai mult decât este învățată, și învață permanent în fiecare zi. 

După cum se vede, Samsung și-a adaptat hardware-ul șasiului pentru a se potrivi mai bine cu Bixby prin introducerea unui buton special dedicat lui pentru lansarea asistentului inteligent digital.

Conform ETnews, citat de The Investor, un reprezentant al unui operator de telefonie locală din Corea de Sud a declarat:

„Samsung Galaxy S8 va avea un nou buton care a fost adăugat pe partea stângă a aparatului. Butonul va fi folosit pentru Bixby pe termen lung „. „Galaxy S8 are un singur buton de control al volumului, spre deosebire de cele două precedente. Butonul Bixby va fi localizat sub butonul de volum „, a continuat oficialul.

Acest lucru este o idee bună pentru acele momente în care nu doriți să strigați la telefon când sunteți în mașină sau în metrou.

Nu știm încă cât de bine va reacționa Bixby, dar dacă Samsung face această tastă de acces rapid din partea stângă, va câștiga cu siguranță inima multor fani din toată lumea.

Butonul a fost planificat inițial pentru a sprijini Bixby controlat de voce, dar funcțiile de asistent inteligent nu ar fi disponibile cel puțin în primele zile de la lansarea telefonului datorită activității de dezvoltare încă în curs de desfășurare.

Butonul de comandă rapidă poate fi folosit pentru căutarea pe web și vizionarea clipurilor video, până când în cele din urmă va fi dedicat asistentului AI, eventual, în prima jumătate a acestui an.

Galaxy S8 este programat să fie prezentat, la 29 martie, înainte de lansarea oficială la 21 aprilie.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...