Acasă Stiri Galaxy S8 poate avea un buton Bixby, fără Bixby AI la lansare

Galaxy S8 poate avea un buton Bixby, fără Bixby AI la lansare

Samsung Galaxy S8 va avea un buton Bixby, pentru comandă rapidă, pentru majordomul său inteligent Bixby la lansare. Cu toate acestea, va fi doar o tastă de comandă rapidă pentru moment.

Samsung se pare că intenționează să permită funcționalitatea lui Bixby printr-o actualizare de software, în prima jumătate a anului.

Au existat mai multe zvonuri cu privire la eventualul asistent virtual inteligent Bixby de pe viitorul telefon Samsung Galaxy S8.

Poate au fost mai multe zvonuri despre Bixby decât despre hardware-ul telefonului.

La urma urmei, toată lumea pariază potul cel mare pe AI, iar Samsung nu vrea să rămână în urmă asistenților, Cortana, Alexa sau Siri.

Acesta a și fost motivul pentru care Samsung a achiziționat anul trecut una dintre cele mai puternice firme de pe piață din acest domeniu, Viv Labs.

 VivLabs, este o companie americană cu sediul în San Jose, SUA. Comanda vocală dezvoltată de Viv Labs, este cel mai simplu mod de a interacționa cu dispozitive, servicii și lucruri peste tot. Inteligența artificială de la Viv știe mai mult decât este învățată, și învață permanent în fiecare zi. 

După cum se vede, Samsung și-a adaptat hardware-ul șasiului pentru a se potrivi mai bine cu Bixby prin introducerea unui buton special dedicat lui pentru lansarea asistentului inteligent digital.

Conform ETnews, citat de The Investor, un reprezentant al unui operator de telefonie locală din Corea de Sud a declarat:

„Samsung Galaxy S8 va avea un nou buton care a fost adăugat pe partea stângă a aparatului. Butonul va fi folosit pentru Bixby pe termen lung „. „Galaxy S8 are un singur buton de control al volumului, spre deosebire de cele două precedente. Butonul Bixby va fi localizat sub butonul de volum „, a continuat oficialul.

Acest lucru este o idee bună pentru acele momente în care nu doriți să strigați la telefon când sunteți în mașină sau în metrou.

Nu știm încă cât de bine va reacționa Bixby, dar dacă Samsung face această tastă de acces rapid din partea stângă, va câștiga cu siguranță inima multor fani din toată lumea.

Butonul a fost planificat inițial pentru a sprijini Bixby controlat de voce, dar funcțiile de asistent inteligent nu ar fi disponibile cel puțin în primele zile de la lansarea telefonului datorită activității de dezvoltare încă în curs de desfășurare.

Butonul de comandă rapidă poate fi folosit pentru căutarea pe web și vizionarea clipurilor video, până când în cele din urmă va fi dedicat asistentului AI, eventual, în prima jumătate a acestui an.

Galaxy S8 este programat să fie prezentat, la 29 martie, înainte de lansarea oficială la 21 aprilie.

Stiri

Seria Samsung Galaxy Note ar putea să nu mai apară niciodată

Seria Samsung Galaxy Note a fost favorita oamenilor de afaceri și utilizatorilor care aveau nevoie de putere încă de la lansare. Acest...

Samsung lansează cea de-a 7-a ediție Stream Your Dream

Samsung lansează în decembrie cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream. Această ediție își propune să inspire creatorii de conținut de pe...

Cum să semnați diferite documente pe un smartphne Samsung Galaxy

A învăța cum să semnezi documente pe un smartphone Samsung Galaxy, sau unul Android se poate dovedi util atât în ​​viața profesională,...

Actualizarea de securitate pentru Galaxy A50 lansată în mai multe regiuni

Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru Galaxy A50 în diferite țări din lume. Noul patch de securitate a...

Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului...

Samsung Soundbar – multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung lansează permanent bare de sunet pentru televizoarele sale, dar și pentru a fi folosite separate. Produsele Samsung Soundbar lansate anul acesta...

Camera Samsung de 200MP va fi folosită prima dată de Motorola

Motorola, deținută acum de Lenovo, ar putea fi prima care folosește noua camera Samsung de 200 megapixeli. Xiaomi poate folosi această cameră...