Samsung Galaxy S8 & S8 Plus – imagini oficiale și (aproape) toate informațiile

5461

Samsung lansează Galaxy S8 și S8 Plus, miercurea următoare oficial, dar în avans vă prezentăm mai multe imagini și informații inedite, despre noile smartphone-uri de top.

Chiar dacă Samsung a făcut tot posibilul pentru a limita sau elimina complet scurgerile de informații despre viitoarele Galaxy S8, mai multe informații sunt făcute publice înainte de dezvelirea oficială a celor două smartphone-uri.

Și unele dintre accesoriile oficiale pentru viitoarele smartphone-uri emblematice au fost făcute publice împreună cu etichetele de preț.

Acum, suntem în măsură să vă prezentăm aproape toate imaginile oficiale și caracteristicile lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Datorită WinFuture, avem imagini cu Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus în toate variantele de culori propuse.

WinFuture este un site din Berlin, Germania, unde lucrează o echipă de specialiști din domeniul IT. Abordează și prezintă zilnic știri din domeniul telefoniei mobile, sunt caracterizați de corectitudinea și rigoare specifică germană. Este foarte urmărit și apreciat de cunoscătorii din domeniu. 

Mai mult decât atât, publicația a scos la iveală cele mai multe dintre caracteristicile viitoarelor smartphone-uri.

Aparent, Samsung oferă „cele mai bune caracteristici ale sale pentru gama Galaxy“ combinate cu „un design inovator“ pentru a face consumatorii să uite de fiasco-ul lui Galaxy Note 7.

Galaxy S8 și S8 Plus vor oferi ecrane de 5.8 inch și 6.2 inch curbate, Super AMOLED, cu o rezoluție de 2960 x 1440 pixeli (18,5: 9 raportul de aspect).

La noile smartphone-uri Galaxy S8, Samsung promite „claritate excelentă,“ și imagini „pline de detalii și culori bogate.“

Camera spate de pe smartphone-uri va avea o rezoluție de 12 MP (dimensiune pixeli 1.4μm), f / 1.7 diafragma, dual-pixel autofocus, OIS, și înregistrare video 4K, dar Samsung a inclus, conform relatărilor, autofocus cu laser pentru o focalizare mai fiabilă.

Camera frontală cu o rezoluție de 8 MP (cu f / 1.7 diafragma), dar, de asemenea, mecanismul de focalizare automată este făcut „pentru a capta situații extrem de dinamice.“

Se pare că există un scaner iris pentru identificarea ușoară, rapidă, și de încredere pentru utilizator.

În afară de un scaner iris, Samsung a echipat, de asemenea, dispozitivele sale viitoare cu un senzor de amprentă digitală situat în partea din spate.

Similar cu Galaxy Note 7 (și mai recent, cu Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge), Galaxy S8 și S8 Plus ar dispune de serviciul Secure Folder pentru a stoca informații sensibile, aplicații și fișiere protejate.

Dispozitivele dispun de certificare IP68, pentru rezistență la praf și apă (timp de 30 de minute și până la o adâncime de 1,5 metri).

Informațiile susțin că Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, au difuzoare stereo sport, precum și mufe de 3,5 mm pentru căști.

Vorbind de hardware-ul intern, Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus dispun de procesor 2.5GHz octa-core Exynos 8895 (Qualcomm Snapdragon 835 în unele piețe), 4GB RAM, 64GB de stocare internă UFS 2.0, și un slot pentru card microSD (până la 256GB).

Smartphone-urile vor cuprinde conform relatărilor, dual-band gigabit Wi-Fi, LTE, GPS, Bluetooth 4.2, NFC, și un port USB tip C.

Galaxy S8 este declarat a fi echipat cu o baterie de 3.000 mAh, în timp ce Galaxy S8 Plus va include o baterie de 3.500 mAh.

Ambele smartphone-uri ar dispune de încărcare wireless rapidă folosind un încărcător de tip nou.

Smartphone-urile vor fi oferite în negru, albastru, auriu, gri Orchid, și argintiu.

Accesoriile oficiale vor fi oferite în culori asortate.

Galaxy S8 va purta conform relatărilor, o etichetă de preț de 799 €, în timp ce Galaxy S8 Plus va costa 899 €.

Aceste informații, vor fi total oficiale doar atunci când Samsung va lansa în mod oficial telefonul la 29 martie la Londra și New York.

Vă oferim aici un tablou, pentru o mai bună comparație.

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus
Display 5,8 inch, Super AMOLED, curbat. 6,2 inch, Super AMOLED, curbat.
2.960 x 1.440 Pixeli. 2.960 x 1.440 Pixeli.
Procesor Samsung Exynos 8895/ Snapdragon 835. Samsung Exynos 8895/ Snapdragon 835.
1,7 GHz + 2,5 GHz Octa-Core-SoC. 1,7 GHz + 2,5 GHz Octa-Core-SoC.
RAM 4 GB RAM. 4 GB RAM.
Memorie 64 GB. 64 GB.
Extensibilă cu microSD. Extensibilă cu microSD.
Camere, -spate 12MP, F/1.7, 4K video, dual-Pixel focalizare automată, OIS, Laser Autofocalizare.  12MP F/1.7, 4K video, dual-Pixel focalizare automată, OIS, Laser Autofocalizare.
                -față 8 MP, Autofocus.  8 MP,  Autofocus.
Conectivitate 4G/LTE, dual-band Wi-Fi AC/a/b/g/n, Bluetooth 4.2 (apt-X și LE), NFC, USB tip C, GPS. 4G/LTE, dual-band Wi-Fi AC/a/b/g/n, Bluetooth 4.2 (apt-X și LE), NFC, USB tip C, GPS.
Acumulator 3.000 mAh. 3.500 mAh.
Dimesiuni și greutate 148,9 x 68,1 x 8,0 mm. , 151 gr.
Sistem de operare Android 7.0 Android 7.0
Preț  799 Euro.  899 Euro.
SURSĂWinFuture