Acasă Stiri Display-ul lui Galaxy S8 cea mai mare notă A+, de la DisplayMate...

Display-ul lui Galaxy S8 cea mai mare notă A+, de la DisplayMate Technologies

Recent, DisplayMate Technologies a publicat rezultatele evaluării cuprinzătoare a ecranului Infinity a lui Samsung Galaxy S8. Noua navă amiral de la Samsung are „cel mai puternic display existent pe un smartphone testat vreodata de firma noastră.

Display-ul a fost evaluat și notat cu A+, cea mai mare notă acordată vreodată de DisplayMate la testele de evaluare pentru smartphone.

Raportul, scris de Dr. Raymond M. Soneira, președintele DisplayMate oferă o analiză punct cu punct a performanței hardware-ului dispozitivului și a caracteristicile avansate care permit o experiența vizuală unică a ecranului.

Samsung Galaxy S8 a depășit mărci de top, datorită specificațiilor record ale ecranului curbat, care acoperă aproape întreaga față a smartphone-ului de la o margine la alta.

 DisplayMate este un standard industrial american pentru optimizarea, calibrarea, testarea, evaluarea și compararea tuturor tipurilor de afișaje, monitoare, afișaje mobile, televizoare HD și toate tehnologiile afișare, LCD, OLED, 3D, LED, LCoS, Plasma. DisplayMate este utilizat de sute de publicații pentru teste editoriale și recenzii și de cei mai importanți producători de tehnologii de afișare. 

Pentru a oferi mai mult spațiu pe ecran la dispoziția utilizatorilor, butonul de start a fost integrat în ecranul în sine. Ecranul măsoară 5.8 inch (6.2 inchi pe S8+), raportul de aspect 18.5: 9 pentru experiență de vizionare captivantă ridicată la un nou nivel.

Datorită OLED-ului „Deep Red” cu o saturație crescută, conținutul video este mai viu și mai vibrant. Aceasta are ca rezultat o scară de culori native mai mare, adică 113% din DCI-P3 și 142% din sRGB. Acestea sunt cele mai mari citiri pe care DisplayMate le-a măsurat vreodată într-un smartphone sau tabletă. Acest lucru permite ecranului să prezinte cu exactitate conținutul de înaltă definiție exact așa cum a intenționat producătorul.

În comparație cu Samsung Galaxy S7, afișajului lui Galaxy S8 are culori mai profunde și mai saturate. Noile ecrane OLED de pe Galaxy S8  au o eficiență optică mai mare la o dimensiune a ecranului mai mare. Rezultatele au fost scalate (măsurate) pentru aceeași zonă de lumină și ecran.

Ecranul WQHD+ de 2960 x 1440, cu 570 pixeli pe inch are cea mai mare rezoluție disponibilă în prezent într-un smartphone cu un ecran OLED. Galaxy S8 este, de asemenea, primul smartphone care primește certificarea „Mobile HDR Premium” de la UHD Alliance. Aceasta confirmă capacitatea ecranului de a afișa conținut HDR dinamic. Acest lucru este posibil datorită luminozității superioare a afișajului. Este „cel mai strălucitor ecran de smartphone pe care l-am măsurat vreodată”, spune Dr. Soneira.

Galaxy S8 produce până la 1.020 niți în situații cu multă lumină ambientală și are o reflexie a ecranului de doar 4,5% – un record pentru display-uri testate de DisplayMate.

În plus, combinația de luminozitate ridicată și reflexia scăzută a ecranului duce la o valoare a contrastului luminii ambientale de 227 – „cea mai mare valoare pe care am măsurat-o vreodată pentru afișajul unui smartphone„.

Stiri

Noua serie Samsung Galaxy S21 este foarte ușor de reparat

Noile telefoane Samsung Galaxy S21 vin cu modificări notabile, cum ar fi lipsa unui încărcător în cutie și fără slot pentru card...

Samsung SmartThings este acum integrat cu Android Auto

Cea mai recentă versiune a aplicației Samsung SmartThings a adăugat suport Android Auto. Samsung și Google au anunțat cu ocazia lansării seriei...

Samsung JetBot 90 AI+ reinventează modul cum se face curățenie

La CES 2021 Samsung a prezentat și aspiratorul robot Samsung JetBot 90 AI+, printre alte dispozitive care îmbunătățesc viața utilizatorilor. Compania a...

Galaxy Z Fold 3 posibil cu scaner de amprentă in-display

Știm că Samsung lucrează la un scaner de amprente sub afișaj pentru smartphone-urile sale pliabile. Au fost tot mai multe știri despre...

Galaxy Tab Active 3, tableta robustă Samsung lansată în Canada

Samsung a lansat ieri în Canada noua sa tabletă robustă Galaxy Tab Active 3. Tableta a fost proiectată pentru a satisface rigoarea...

Actualizare pentru a remedia problema ecranului tactil la Galaxy S20 FE

Samsung a luat foarte în serios problema cu ecranul tactil de pe Galaxy S20 FE. Acesta este motivul pentru care se lansează...

Samsung Electronics asaltat de comenzi pentru cipuri mobile

Lipsa la nivel global a semiconductorilor a început în sectorul auto, iar acum se extinde la industria tehnologiei informației (IT). Experții din...