Acasă Stiri Display-ul lui Galaxy S8 cea mai mare notă A+, de la DisplayMate...

Display-ul lui Galaxy S8 cea mai mare notă A+, de la DisplayMate Technologies

Recent, DisplayMate Technologies a publicat rezultatele evaluării cuprinzătoare a ecranului Infinity a lui Samsung Galaxy S8. Noua navă amiral de la Samsung are „cel mai puternic display existent pe un smartphone testat vreodata de firma noastră.

Display-ul a fost evaluat și notat cu A+, cea mai mare notă acordată vreodată de DisplayMate la testele de evaluare pentru smartphone.

Raportul, scris de Dr. Raymond M. Soneira, președintele DisplayMate oferă o analiză punct cu punct a performanței hardware-ului dispozitivului și a caracteristicile avansate care permit o experiența vizuală unică a ecranului.

Samsung Galaxy S8 a depășit mărci de top, datorită specificațiilor record ale ecranului curbat, care acoperă aproape întreaga față a smartphone-ului de la o margine la alta.

 DisplayMate este un standard industrial american pentru optimizarea, calibrarea, testarea, evaluarea și compararea tuturor tipurilor de afișaje, monitoare, afișaje mobile, televizoare HD și toate tehnologiile afișare, LCD, OLED, 3D, LED, LCoS, Plasma. DisplayMate este utilizat de sute de publicații pentru teste editoriale și recenzii și de cei mai importanți producători de tehnologii de afișare. 

Pentru a oferi mai mult spațiu pe ecran la dispoziția utilizatorilor, butonul de start a fost integrat în ecranul în sine. Ecranul măsoară 5.8 inch (6.2 inchi pe S8+), raportul de aspect 18.5: 9 pentru experiență de vizionare captivantă ridicată la un nou nivel.

Datorită OLED-ului „Deep Red” cu o saturație crescută, conținutul video este mai viu și mai vibrant. Aceasta are ca rezultat o scară de culori native mai mare, adică 113% din DCI-P3 și 142% din sRGB. Acestea sunt cele mai mari citiri pe care DisplayMate le-a măsurat vreodată într-un smartphone sau tabletă. Acest lucru permite ecranului să prezinte cu exactitate conținutul de înaltă definiție exact așa cum a intenționat producătorul.

În comparație cu Samsung Galaxy S7, afișajului lui Galaxy S8 are culori mai profunde și mai saturate. Noile ecrane OLED de pe Galaxy S8  au o eficiență optică mai mare la o dimensiune a ecranului mai mare. Rezultatele au fost scalate (măsurate) pentru aceeași zonă de lumină și ecran.

Ecranul WQHD+ de 2960 x 1440, cu 570 pixeli pe inch are cea mai mare rezoluție disponibilă în prezent într-un smartphone cu un ecran OLED. Galaxy S8 este, de asemenea, primul smartphone care primește certificarea „Mobile HDR Premium” de la UHD Alliance. Aceasta confirmă capacitatea ecranului de a afișa conținut HDR dinamic. Acest lucru este posibil datorită luminozității superioare a afișajului. Este „cel mai strălucitor ecran de smartphone pe care l-am măsurat vreodată”, spune Dr. Soneira.

Galaxy S8 produce până la 1.020 niți în situații cu multă lumină ambientală și are o reflexie a ecranului de doar 4,5% – un record pentru display-uri testate de DisplayMate.

În plus, combinația de luminozitate ridicată și reflexia scăzută a ecranului duce la o valoare a contrastului luminii ambientale de 227 – „cea mai mare valoare pe care am măsurat-o vreodată pentru afișajul unui smartphone„.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...