Acasă Stiri Display-ul lui Galaxy S8 cea mai mare notă A+, de la DisplayMate...

Display-ul lui Galaxy S8 cea mai mare notă A+, de la DisplayMate Technologies

Recent, DisplayMate Technologies a publicat rezultatele evaluării cuprinzătoare a ecranului Infinity a lui Samsung Galaxy S8. Noua navă amiral de la Samsung are „cel mai puternic display existent pe un smartphone testat vreodata de firma noastră.

Display-ul a fost evaluat și notat cu A+, cea mai mare notă acordată vreodată de DisplayMate la testele de evaluare pentru smartphone.

Raportul, scris de Dr. Raymond M. Soneira, președintele DisplayMate oferă o analiză punct cu punct a performanței hardware-ului dispozitivului și a caracteristicile avansate care permit o experiența vizuală unică a ecranului.

Samsung Galaxy S8 a depășit mărci de top, datorită specificațiilor record ale ecranului curbat, care acoperă aproape întreaga față a smartphone-ului de la o margine la alta.

 DisplayMate este un standard industrial american pentru optimizarea, calibrarea, testarea, evaluarea și compararea tuturor tipurilor de afișaje, monitoare, afișaje mobile, televizoare HD și toate tehnologiile afișare, LCD, OLED, 3D, LED, LCoS, Plasma. DisplayMate este utilizat de sute de publicații pentru teste editoriale și recenzii și de cei mai importanți producători de tehnologii de afișare. 

Pentru a oferi mai mult spațiu pe ecran la dispoziția utilizatorilor, butonul de start a fost integrat în ecranul în sine. Ecranul măsoară 5.8 inch (6.2 inchi pe S8+), raportul de aspect 18.5: 9 pentru experiență de vizionare captivantă ridicată la un nou nivel.

Datorită OLED-ului „Deep Red” cu o saturație crescută, conținutul video este mai viu și mai vibrant. Aceasta are ca rezultat o scară de culori native mai mare, adică 113% din DCI-P3 și 142% din sRGB. Acestea sunt cele mai mari citiri pe care DisplayMate le-a măsurat vreodată într-un smartphone sau tabletă. Acest lucru permite ecranului să prezinte cu exactitate conținutul de înaltă definiție exact așa cum a intenționat producătorul.

În comparație cu Samsung Galaxy S7, afișajului lui Galaxy S8 are culori mai profunde și mai saturate. Noile ecrane OLED de pe Galaxy S8  au o eficiență optică mai mare la o dimensiune a ecranului mai mare. Rezultatele au fost scalate (măsurate) pentru aceeași zonă de lumină și ecran.

Ecranul WQHD+ de 2960 x 1440, cu 570 pixeli pe inch are cea mai mare rezoluție disponibilă în prezent într-un smartphone cu un ecran OLED. Galaxy S8 este, de asemenea, primul smartphone care primește certificarea „Mobile HDR Premium” de la UHD Alliance. Aceasta confirmă capacitatea ecranului de a afișa conținut HDR dinamic. Acest lucru este posibil datorită luminozității superioare a afișajului. Este „cel mai strălucitor ecran de smartphone pe care l-am măsurat vreodată”, spune Dr. Soneira.

Galaxy S8 produce până la 1.020 niți în situații cu multă lumină ambientală și are o reflexie a ecranului de doar 4,5% – un record pentru display-uri testate de DisplayMate.

În plus, combinația de luminozitate ridicată și reflexia scăzută a ecranului duce la o valoare a contrastului luminii ambientale de 227 – „cea mai mare valoare pe care am măsurat-o vreodată pentru afișajul unui smartphone„.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold Tab o tabletă tri-fold, posibil lansată în Q1 2022

Samsung conduce categoria de smartphone-uri pliabile cu seria Galaxy Z, având aici modele Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. În prezent,...

IFA 2021 Berlin va avea loc ca eveniment fizic, în ciuda pandemiei actuale

În timp ce actuala pandemie pare să mai se tempereze în mai multe țări din Europa pe fondul vaccinărilor, primim vești din...

Galaxy Fit 2, un ceas de fitness elegant și ieftin cu o baterie fenomenală

Ceasurile inteligente costă de cele mai multe ori destul de mulți bani. Chiar și ofertele bugetare au un preț de patru cifre...

Au apărut primele imagini cu tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Se așteaptă ca Samsung să își dezvăluie mai multe laptopuri Galaxy Book mai târziu în această lună, pe 28 aprilie. De asemenea,...

Galaxy Z Flip cu dual-camera selfie și senzor de amprente in-display

Samsung este lider de piață în smartphone-urile pliabile. Compania a lansat până acum două telefoane pliabile complet diferite. Galaxy Z Fold 2...

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...