Acasă Stiri Display-ul lui Galaxy S8 cea mai mare notă A+, de la DisplayMate...

Display-ul lui Galaxy S8 cea mai mare notă A+, de la DisplayMate Technologies

Recent, DisplayMate Technologies a publicat rezultatele evaluării cuprinzătoare a ecranului Infinity a lui Samsung Galaxy S8. Noua navă amiral de la Samsung are „cel mai puternic display existent pe un smartphone testat vreodata de firma noastră.

Display-ul a fost evaluat și notat cu A+, cea mai mare notă acordată vreodată de DisplayMate la testele de evaluare pentru smartphone.

Raportul, scris de Dr. Raymond M. Soneira, președintele DisplayMate oferă o analiză punct cu punct a performanței hardware-ului dispozitivului și a caracteristicile avansate care permit o experiența vizuală unică a ecranului.

Samsung Galaxy S8 a depășit mărci de top, datorită specificațiilor record ale ecranului curbat, care acoperă aproape întreaga față a smartphone-ului de la o margine la alta.

 DisplayMate este un standard industrial american pentru optimizarea, calibrarea, testarea, evaluarea și compararea tuturor tipurilor de afișaje, monitoare, afișaje mobile, televizoare HD și toate tehnologiile afișare, LCD, OLED, 3D, LED, LCoS, Plasma. DisplayMate este utilizat de sute de publicații pentru teste editoriale și recenzii și de cei mai importanți producători de tehnologii de afișare. 

Pentru a oferi mai mult spațiu pe ecran la dispoziția utilizatorilor, butonul de start a fost integrat în ecranul în sine. Ecranul măsoară 5.8 inch (6.2 inchi pe S8+), raportul de aspect 18.5: 9 pentru experiență de vizionare captivantă ridicată la un nou nivel.

Datorită OLED-ului „Deep Red” cu o saturație crescută, conținutul video este mai viu și mai vibrant. Aceasta are ca rezultat o scară de culori native mai mare, adică 113% din DCI-P3 și 142% din sRGB. Acestea sunt cele mai mari citiri pe care DisplayMate le-a măsurat vreodată într-un smartphone sau tabletă. Acest lucru permite ecranului să prezinte cu exactitate conținutul de înaltă definiție exact așa cum a intenționat producătorul.

În comparație cu Samsung Galaxy S7, afișajului lui Galaxy S8 are culori mai profunde și mai saturate. Noile ecrane OLED de pe Galaxy S8  au o eficiență optică mai mare la o dimensiune a ecranului mai mare. Rezultatele au fost scalate (măsurate) pentru aceeași zonă de lumină și ecran.

Ecranul WQHD+ de 2960 x 1440, cu 570 pixeli pe inch are cea mai mare rezoluție disponibilă în prezent într-un smartphone cu un ecran OLED. Galaxy S8 este, de asemenea, primul smartphone care primește certificarea „Mobile HDR Premium” de la UHD Alliance. Aceasta confirmă capacitatea ecranului de a afișa conținut HDR dinamic. Acest lucru este posibil datorită luminozității superioare a afișajului. Este „cel mai strălucitor ecran de smartphone pe care l-am măsurat vreodată”, spune Dr. Soneira.

Galaxy S8 produce până la 1.020 niți în situații cu multă lumină ambientală și are o reflexie a ecranului de doar 4,5% – un record pentru display-uri testate de DisplayMate.

În plus, combinația de luminozitate ridicată și reflexia scăzută a ecranului duce la o valoare a contrastului luminii ambientale de 227 – „cea mai mare valoare pe care am măsurat-o vreodată pentru afișajul unui smartphone„.

Stiri

Millie Bobby Brown și BTS promovează noul Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de foarte puțin timp și deja suscită interes, nu numai din partea fanilor Samsung. Pentru...

Galaxy A42 5G ar putea veni cu procesorul Snapdragon 750G

Samsung a prezentat recent noul său smartphone 5G destinat segmentului de gamă medie cu Galaxy A42 5G. Cu toate acestea, compania nu...

Samsung Galaxy Tab Active 3: au apărut prețul și data lansării

În urmă cu mai bine de un an, Samsung a lansat Galaxy Tab Active Pro - o tabletă robustă cu un ecran...

Samsung a început lucrul la Android 11 pentru mai multe telefoane

Potrivit mai multor informații, dezvoltarea Android 11 a început pentru mai multe smartphone-uri premium de la Samsung. Aceste informații provin de la...

Diferențele dintre Exynos 1000 și Snapdragon 875 vor fi foarte mici

Cip-setul Exynos 990 care alimentează seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 a provocat multe controverse în acest an. Așa cum a...

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...