6 lucruri pe care le știm despre Galaxy S8 (până în momentul de față)

Galaxy S8 va avea "un design șmecher" un aparat de fotografiat îmbunătățit, precum și multă inteligență artificială - Lee Kyeong-tae vice-președinte la Samsung Mobile

9586

Specificații, caracteristici și preț. Așteptăm cu nerăbdare lansarea lui Galaxy S8.

Niciodată nu e prea devreme pentru a vorbi despre un dispozitiv mult așteptat, mult anticipat, mai ales dacă este unul pilot.

Acest lucru se aplică de două ori la Samsung, deoarece ștacheta este întotdeauna ridicată de două ori mai mult decât la ceilalți producători.

Samsung este perfect conștient de faptul că toți ochii vor fi fixați pe următorul lot de telefoane de top, de anul viitor.

Ce „credem” că știm deocamdată.

 

  1. Proiectarea

Design interesant, nou, cu un exorbitant raport ecran-corp peste 90%, metal și sticlă, ecran full, fără butoane hardware, senzor optic de amprentă, senzorul de amprentă Qualcomm Sense ID, poate fi plasat aproape oriunde pe dispozitiv, deoarece este capabil să citească amprentele prin sticla, metal sau plastic.

6-lucruri-pe-care-le-stim-despre-galaxy-s8-pana-in-momentul-de-fata-1-proiectarea

Există, anumite zvonuri că Samsung ar putea folosi butoane de volum și de On/Off pe bază tactilă de pe partea laterală a următoarelor sale telefoane.

 

  1. Afişajul

Zvonurile spun că Galaxy S8 va fi livrat în două versiuni – unul de 5.5 inch și unul de 5.7 inch, în timp ce Galaxy S8 Plus ar putea merge până la 6,2 inch. De asemenea, se spune că ambele display-uri vor fi curbate.

6-lucruri-pe-care-le-stim-despre-galaxy-s8-pana-in-momentul-de-fata-2-afisajul

Trecând la rezoluție, Galaxy S8 ar putea veni cu un ecran 4K UHD cu rezoluția de 2160 x 3840 pixeli. Acest lucru va garanta o densitate enormă de pixeli, ceea ce face Galaxy S8 și S8 Edge telefoanele cu cele mai tari afișaje făcute vreodată.

Este de la sine înțeles că ecranele ambelor versiuni vor fi de tip Super AMOLED, o caracteristică a telefoanelor high-end Samsung.

Zvonurile, spun că Samsung va utiliza o nouă generație de ecrane OLED, care vor îmbunătăți considerabil eficiența energetică. O posibilitate de a avea o viață a bateriei mult mai lungă. Ne surâde idea.

 

  1. Hardware

Samsung va pune un Snapdragon 830 în interior la Galaxy S8 și S8 Edge, deși nu ar trebui să excludem posibilitatea ca un Snapdragon 821 să găsim sub carcasă.

Chipset-ul Exynos 8895 din Galaxy S8 va fi foarte performant, cu capabilităţi foto îmbunătăţite şi un consum de energie mult mai mic.

6-lucruri-pe-care-le-stim-despre-galaxy-s8-pana-in-momentul-de-fata-3-hardware

Memoria RAM, speculațiile spun că Samsung pune 6GB sau chiar 8GB de memorie RAM în interiorul Galaxy S8 și S8 Edge.

Versiunea de bază va veni cu cel puțin 32 GB de memorie internă. Sperăm ca Samsung să nu renunțe la slot pentru card microSD.

 

  1. Aparatul foto

Un lucru este sigur și probabil, că Samsung va îmbunătăți camera lui Galaxy S8 în comparație cu predecesorii lor.

Istoricul companiei arată că Samsung nu a folosit aceleași camere doi ani la rând, aproape întotdeauna îmbunătățind capacităților lor foarte mult.

Numeroase rapoarte care provin din China (cele mai multe „scurgeri” de informații provin de acolo) susțin că Galaxy S8 va fi dotat cu camera dublă la spate, ceea ce deschide calea pentru zoom optic.

Samsung ar putea folosi două camera foto. Una de 12MP, similară cu cea pe care am văzut-o pe Galaxy S7, în timp ce cealaltă este una de 13 MP.

6-lucruri-pe-care-le-stim-despre-galaxy-s8-pana-in-momentul-de-fata-4-camera-fotoPentru autoportrete va fi una de 8MP în față. Nu avem nici o idee dacă Samsung va veni cu unele îmbunătățiri suplimentare, cum ar fi un LED flash.

 

  1. Software-ul și caracteristici

Sistemele de operare, sigur Galaxy S8 și S8 Edge va veni cu Android Nougat – „Are totuși alt gust”.

Scanerul Irisului, fiind următoarea navă amiral, mai mult decât sigur că Galaxy S8 va cuprinde noul tip de protecție de securitate biometrică.

6-lucruri-pe-care-le-stim-despre-galaxy-s8-pana-in-momentul-de-fata-5-software-ul-si-caracteristici

Bixby, asistentul inteligent AI, toată lumea pariază pe AI, este inevitabilă introducerea asistentului personal inteligent Bixby, citând proverbialele „persoane familiare cu problema”, Wall Street Journal susține că Samsung a renunțat la idea de buton fizic, pentru un buton dedicat majordomului Bixby.

 

  1. Data de lansare și prețul

Judecând după anunțul recent făcut de Samsung, avem o premoniție că Galaxy S8 va fi anunțat doar o zi înainte de MWC 2017 de la Barcelona. Cel mai probabil data de 27 februarie 2017 este ziua lansării.

Cât va costa? Ca de obicei, presupunem că va fi un preț inițial similar cu predecesorul său: versiunea de dimensiuni mai mici se va vinde probabil pentru 649-699 $, în timp ce versiunea mai mare va fi probabil undeva între 749–799 $.

Un telefon făcut cu maiestrie, cu rafinament, cu pasiune, cu tehnologie de ultimă generație pentru a fi admirat și nu numai. Este expresia viitorului.

Catalog smartphone-uri Samsung (cele mai vândute)

40+ produse, cu reducere de până la 27,5%