Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 Plus cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare

Samsung Galaxy S8 Plus cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare

Dacă unii dintre voi ați avut o îndoială că Samsung va lansa un Galaxy S8 / S8 Plus, modelul cu 6GB RAM, următoarea știre clarifică acest lucru.

Înainte de a intra în detalii, este demn de remarcat faptul că, această variantă specială va fi disponibilă pentru cumpărare momentan numai în China, cel puțin la lansare.

Samsung Galaxy S8 /S8+ varianta cu 6GB RAM / 128GB ROM, este listat acum pe site-ul coreean Samsung. Din păcate pe site, telefonul nu are încă afișat prețul pentru care se va vinde.

Conform blog-ului oficial Samsung din Coreea, varianta Galaxy S8 Plus cu 6GB RAM și stocare internă de 128 GB va fi disponibilă pentru pre-comandă până la 17 aprilie.

Memoria ROM (read-only memory) este un tip de memorie care în mod normal poate fi doar citită, spre deosebire de RAM, care poate fi atât citită, cât și scrisă. Memoria ROM este utilizată în computere, smartphone-uri și alte dispozitive electronice. Datele stocate în ROM nu pot fi modificate sau pot fi modificate foarte greu. Memoria ROM este folosită în principal pentru a distribui firmware.

Publicația coreeană ETNews susține că Samsung va oferi Galaxy S8+ cu 6GB RAM pentru 1.155.000 de woni, care este echivalentul a aproximativ 1.020 $. Această variantă va fi disponibilă numai în culoarea Midnight Black.

Galaxy S8+ cu 6 GB RAM,este mult mai scump decât modelul obișnuit de 4GB RAM disponibil în restul lumii, clienții care pre-comandă această ediție specială Samsung Galaxy S8+ vor primi ca bonus un accesoriu – stație DeX gratuit, accesoriu care valorează 150 $.

Modelul cu 6GB RAM aduce o viteza mai mare de execuție la aplicații, și poate rula mai ușor mai multe aplicații simultan. Jocurile și filmele merg mult mai bine, dispune de asemenea de o mai mare varietate de caracteristici multimedia. Extinderea memoriei RAM cu 50% aduce mai multe date de pe smartphone – uri la PC, prin caracteristica DeX.

Aparent, Samsung a fost forțat să lanseze Galaxy S8+ cu 6GB RAM în China, în scopul de a concura mai bine cu producatorii chinezi de telefoane mobile, cum ar fi Vivo, care a lansat deja o serie de smartphone-uri, care au în ambalaj aceeași cantitate de memorie RAM.

Vestea proastă pentru Samsung este că toate aceste smartphone-uri cu 6GB RAM făcute de către producătorii din China sunt la prețuri mai mici decât Galaxy S8+.

Să sperăm că această ediție specială de la Samsung, va merge în lunile următoare și spre alte regiuni.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...