Samsung Galaxy S8 cu 400.000 de pre-comenzi, mai multe decât Galaxy Note 7

1773

Samsung mizează puternic pe pre-comenzile pentru viitorul smartphone Galaxy S8, înainte de lansarea oficială pe piață a telefonului la 21 aprilie.

Samsung oferă deja mai mult de 400.000 de pre-comenzi pentru Galaxy S8, mai multe decât pentru Galaxy Note 7.

Această informație a fost dezvăluită de către The Investor din Corea de Sus, și indică faptul că producătorul coreean a anunțat deja prognoza pentru viitoarele vânzări, înainte de luna aprilie, iar compania a pariat mult pe următorul său smartphone.

Evenimentul de lansare a telefonului va avea loc simultan la New York și Londra, la 29 martie.

Surse din domeniul telefoniei mobile, familiarizate cu aceste probleme, prezic că noul telefon se va vinde mai mult și mai bine decât predecesorul său Samsung Galaxy Note 7, care a vândut aproximativ 400.000 de unități pe parcursul unei perioade de precomandă de 13 zile, anul trecut.

Samsung Galaxy S8, printre altele, va cuprinde un ecran mai mare – 5.8-inch pentru S8 și 6.2-inch pentru S Plus – care acoperă cea mai mare parte a corpului din față.

 Note, vine de la caracteristica stiloului Samsung (stylus), care poate lua notițe și poate face calcule pe ecranul smartphone-ului. Modelele Galaxy Note sunt toate prevăzute cu un stilou și încorporează un Wacom digitizor sensibil la presiune. Toate modelele Galaxy Note includ, caracteristici software, orientate spre stylus și ecrane mari pentru luarea de notițe și aplicații originale digitale. 

Samsung, de asemenea, are planuri de a debuta noul său asistent inteligent artificial Bixby, adăugând un buton dedicat lui de pe partea laterală a dispozitivului.

Chiar dacă anul trecut gigantul tech sud-coreean a fost afectat de unele probleme generate de bateria lui Note 7, Samsung stă ferm pe poziție și este într-o stare de sănătate financiară excelentă.

Acum, odată cu lansarea duetului S8, producătorul este pe cale de a juca o carte mare.

Conform informațiilor, preluate din surse interne din compania Samsung de ziarul coreean The Korea Herald prin pagina sa economică The Investor, brandul coreean are încredere deplină în următorul smartphone și ar oferi mai mult de 400.000 de pre-comenzi pentru Galaxy S8 înainte de lansarea sa.

Samsung urmărește să genereze mai multe pre-comenzi decât pentru  Galaxy Note 7, care la timpul său, a ajuns la o cifră semnificativă înainte de ieșirea sa din scenă. Samsung a devenit subiect de glumă pentru public referitor la combustia spontană a lui Note 7.

Dar compania vrea să uite toate astea, iar Samsung Galaxy S8 pare să se bazeze pe noul design și noile inovații ale smartphone-ului pentru a se impune rapid pe piață.

VIAPhonAndroid