Galaxy S8 și S8+ ocupă primul loc în Consumer Reports Statele Unite

1631

Consumer Reports din Statele Unite a publicat top-ul ratingurilor pentru smartphone-le exponențiale de pe piață, iar Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ ocupă primul loc.

Potrivit informațiilor publicate de site-ul consumerreports.org Samsung Galaxy S8 + și Galaxy S8 au obținut 82 de puncte fiecare în ratingul smartphone-urilor Consumer Reports, cel mai mare număr, urmat de Galaxy S7 Edge cu 77 de puncte.

Consumer Reports a spus că telefoanele inteligente Samsung excelează la aproape totul, având aparate foto de ultimă oră, afișări superbe și o viață lungă a bateriei.

Dacă doriți o cameră uimitoare, o durată lungă de viață a bateriei și o afișare superbă într-un pachet rezistent la apă și care dispune de sisteme de securitate foarte bune, unul dintre aceste telefoane este ceea ce vă trebuie am citat din pagina de internet a Consumer Reports.

 Consumer Reports este o organizație independentă, nonprofit care lucrează pentru consumatori pentru a crea o lume mai echitabilă, mai sigură și mai sănătoasă. Înființată în 1936 are peste 50 de laboratoare de ultimă oră pentru testarea unei game foarte variate de produse. Testele și evaluările făcute de Consumer Reports sunt depășite ca mărime și amploare doar de recensământul din S.U.A. 

Noile telefoane de la Samsung se remarcă în mod evident prin design inovator, modern și elegant.

O durată mare a bateriei, un raport de aspect de 18,5: 9 și camere foto uluitoare.

Pentru mulți utilizatori, cel mai mare avans tehnologic în smartphone-urile recente a fost: rezistența la apă. Ca și alte telefoane de pe piață, inclusiv Samsung Galaxy S7, ambele S8-uri sunt rezistente la apă, până la cel puțin 5 metri adâncime timp de cel mult 30 de minute.

Am punctat aici doar câteva din remarcile făcute de specialiștii de la Consumer Reports – un adevărat barometru pentru foarte multe produse – în motivarea făcută atunci când au clasat telefoanele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ pe primul loc.

Samsung Galaxy S6 și smartphone-urile Galaxy S7 au atins cifra de vânzări de 1 milion de unități în 75 și, respectiv, 74 de zile în Coreea de Sud, după ce au fost lansate oficial.

Luna trecută, Samsung a declarat că vânzările globale ale seriei Galaxy S8 au depășit 5 milioane de unități.

Samsung sa concentrat foarte mult pe promovarea seriei Galaxy S8, aparent pentru a trece peste problemele legate de suspendarea producției phablet-ului Galaxy Note 7 de anul trecut.

Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt dotate cu ecrane de înaltă rezoluție, care sunt curbate pe ambele fețe și sunt dotate cu diverse tehnologii inovatoare, precum scanere pentru iris și recunoașterea feței și un asistent vocal inteligent Bixby. Sunt telefoane cu un pas înaintea imaginației.

SURSĂConsumer Reports