Telefonul Galaxy S8+ „Product of the Year” în Africa de Sud

1070

Când vine vorba de smartphone-uri premium, Samsung este numele care deschide o listă de câștigători ai unui mare premiu sau este primul pe listă dacă vrem să cumpărăm un smartphone nou. La gala premiilor Product of the Year ținută recent la Hotelul Maslow din Johannesburg în Africa de Sud, extraordinarul telefon Samsung Galaxy S8+ a primit prestigiosul premiu „Product of The Year” la categoria Premium Smartphone.

Product of the Year – produsul anului, a sărbătorit 10 ani de la lansare și recompensează anual inovația și excelența celor mai reprezentative produse, în urma unor sondaje de opinie făcute de specialiști. Rezultatele au fost bazate pe voturile a peste 4.000 de utilizatori după încercarea și testarea produselor sau serviciilor. Produsele au fost alese după criterii stricte, iar scopul este acela de a se asigura că utilizatorii primesc doar cele mai bune produse de pe piață. Chestionarea utilizatorilor în privința produselor a fost făcută de compania Nielsen, lider mondial în testarea și monitorizare pieței și produselor.

Justin Hume, director de marketing la Samsung South Africa, spune: „Este plăcut să vedem că produsele noastre sunt recunoscute în acest fel. Întotdeauna ne asigurăm că produsele care le aducem pe piață sunt concepute pentru nevoile oamenilor și sunt produse inovatoare, iar Galaxy S8+ s-a dovedit a fi un câștigător și un smartphone extrem de popular în rândul clienților noștri„.

Lansat în 2017, modelul Galaxy S8+ a fost apreciat pentru designul său revoluționar, are un afișaj Infinity, un ecran incredibil end-to-end, care se revarsă spre laturilor telefonului, formând o suprafață continuă, fără unghiuri. Este o sticlă pură, curată și neîntreruptă și ocupă întregul front al telefonului, curgând fără probleme în carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone frumos, curbat, perfect simetric și unic.

Africa de Sud are aproximativ 55 milioane de locuitori. Aici s-a făcut primul transplant de inimă, în 1967, la Cape Town de către medicul Christiaan Barnard. Industria diamantelor din Africa de Sud se situează pe locul patru la nivel mondial. Africa de Sud deţine 40% din resursele cunoscute de aur ale planetei și 88% din metalele din grupul platinei.

Camera din spate de 12MP și camera frontală de 8MP sunt atât de precise și rapide încât utilizatorii nu vor pierde nici un moment din ce vor să rețină cu ele, indiferent dacă fotografiază ziua sau noaptea. Cu scanarea irisului și recunoașterea feței, utilizatorii se pot asigura că informațiile lor sunt păstrate în siguranță. Viteza este importantă și Galaxy S8+ are primul procesor de 10nm din lume. Este rapid și puternic și crește eficiența bateriei. În plus, există capacitatea de a extinde spațiul de stocare și de a folosi smartphone-ul în orice condiții, praf sau ploaie, fiind certificat IP68.

Samsung este un lider în domeniul inovării și ne străduim să aducem în mod consecvent pe piață astfel de produse. Suntem onorați să câștigăm premiul pentru Galaxy S8+ în categoria Premium Smartphone„, a concluzionat Justin Hume.

SURSĂSamsung News