Galaxy S8 în Roșu Burgund, la vânzare în Coreea de Sud

2117

Ceea ce este probabil cea mai rafinată opțiune de culoare pentru Galaxy S8 a fost lansată la vânzare în țara de origine a lui Samsung și se pare că unii oameni au ajuns deja să pună mâna pe acest dispozitiv. Samsung Galaxy S8 Burgundy Red poate fi achiziționat în Coreea de Sud, iar Samsung spune că noua variantă de culoare va veni și pe alte piețe în viitor, deși nu a menționat nume de țări, așa cum se întâmplă de obicei cu o nouă variantă de culoare.

Potrivit firmei Samsung, noua nuanță de lux, accentuează eleganța sticlei și a metalului pe Galaxy S8, creând o estetică perfectă și rafinată care va rezona cu o gamă largă de gusturi pentru utilizatori.

Este doar un mod de a pudra cu zahăr ceva ce este foarte bun! Samsung Galaxy S8 Burgundy Red, arată parcă mai frumos și cu siguranță suntem de acord. Ca și în cazul tuturor celorlalte variante de culoare, partea din față a dispozitivului rămâne neagră pentru a face contrastul dintre afișajul Infinity Display și tratamentul cu roșu burgund al geamului din spate și a metalului de pe lateral.

Specificațiile telefonului rămân aceleași, o gamă largă de tehnologii mobile de ultimă oră, care îmbunătățesc experiența utilizatorilor. Un telefon premiat și considerat cel mai bun smartphone din lume în anul 2017. Samsung Galaxy S8 este un telefon excelent, iar la prețurile sale curente, este o achiziție minunată. Culoarea Burgundy Red nu este disponibilă deocamdată pe Galaxy S8+. Așteptăm această culoare și pe Galaxy Note 8!

Burgund – numele vine de la regiunea Burgundia una dintre cele 26 regiuni ale Franței. Capitala regiunii este orașul Dijon. Burgundia produce atât vinuri roșii cât și albe. Burgundia este recunoscută ca fiind regiunea în care se produc cele mai scumpe și mai rare vinuri din lume, obținute din Pinot Noir și Chardonnay.

Cu această nouă variantă de culoare Burgundy Red, Samsung Galaxy S8 este disponibil acum într-un total de șapte opțiuni de culoare, Rose Pink lansată în Europa, Midnight Black, Orchid Gray, Coral Blue, Arctic Silver și Maple Gold. Da, nu toate sunt disponibile pe toate piețele, dar aceasta este realitatea.

De asemenea, nu pare să existe nici o versiune roșie a lui Galaxy S8+, și este neclar dacă va fi lansată această culoare în viitorul apropiat, este posibil pe unele piețe unde va fi lansat și S8 Burgundy Red.

SURSĂSamsung News