Samsung Galaxy S8 și S8+ și Gear VR cu controler, disponibile acum și în S.U.A.

1459

Samsung Electronics America Inc. a anunțat că Samsung Galaxy S8 și S8+, precum și noul Gear VR cu controler, sunt acum disponibile pentru achiziționare în Statele Unite.

Telefoanele pot fi achiziționate de la AT & T, Cricket Wireless, Sprint, Talk Wireless, T-Mobile, US Cellular și Verizon Wireless.

În plus, Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile la toate magazinele Best Buy, BestBuy.com, Samsung.com și App ShopSamsung, precum și la Target și Walmart.

Sunt disponibile în variantele de culoare Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver, atât ​​modelele de 5,8 inch, cât și în cele 6,2 inch.

Afișajul Infinity și designul fără margini, formează o suprafață netedă și continuă. Bazându-se pe tradiția Samsung Galaxy, cele două telefoane S8 / S8+ oferă unele dintre cele mai avansate tehnologii din industria telefoniei celulare.

Prețul pe Best Buy este de 829,99 $ pentru Galaxy S8 cu 64GB și de 929,99 $ pentru Galaxy S8+, tot cu aceeași capacitate de memorie.

Dincolo de experiența extraordinară a telefonului, Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt și în centrul noului Gear VR cu controler, alimentat de Oculus.

 Oculus este o companie americană cu sediul în Menlo Park, California, este specializată în hardware și produse software de realitate virtuală VR. În martie 2014, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a fost de acord să achiziționeze Oculus pentru 2.300.000.000 USD în numerar și în acțiuni. Compania colaborează cu Samsung din 2015 pentru a dezvolta Samsung Gear VR, pentru modelele Samsung Galaxy. 

Noul controler combină senzorii de mișcare, comenzile touchpad și un declanșator dedicat pentru a oferi o modalitate și mai intuitivă, convenabilă și expresivă de a interacționa și de a ne cufunda în realitatea virtuală.

Dispozitivul Gear VR funcționează cu următoarele telefoane din gama Galaxy: Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Acum în această echipă a intrat și Galaxy S8 respectiv Galaxy S8+.

Bixby: o nouă modalitate de a interacționa cu telefonul dvs. – Bixby este o interfață inteligentă, un asistent personal, care ajută telefonul la îndeplinirea sarcinilor, vă spune ceea ce căutați și vă amintește ce trebuie să faceți. Caracteristicile principale ale Bixby, inclusiv Vision, Home și Reminder, sunt disponibile în prezent, iar mai multe caracteristici vor veni mai târziu în această primăvară.

VIASamsung News