Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 și S8+ și Gear VR cu controler, disponibile acum...

Samsung Galaxy S8 și S8+ și Gear VR cu controler, disponibile acum și în S.U.A.

Samsung Electronics America Inc. a anunțat că Samsung Galaxy S8 și S8+, precum și noul Gear VR cu controler, sunt acum disponibile pentru achiziționare în Statele Unite.

Telefoanele pot fi achiziționate de la AT & T, Cricket Wireless, Sprint, Talk Wireless, T-Mobile, US Cellular și Verizon Wireless.

În plus, Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile la toate magazinele Best Buy, BestBuy.com, Samsung.com și App ShopSamsung, precum și la Target și Walmart.

Sunt disponibile în variantele de culoare Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver, atât ​​modelele de 5,8 inch, cât și în cele 6,2 inch.

Afișajul Infinity și designul fără margini, formează o suprafață netedă și continuă. Bazându-se pe tradiția Samsung Galaxy, cele două telefoane S8 / S8+ oferă unele dintre cele mai avansate tehnologii din industria telefoniei celulare.

Prețul pe Best Buy este de 829,99 $ pentru Galaxy S8 cu 64GB și de 929,99 $ pentru Galaxy S8+, tot cu aceeași capacitate de memorie.

Dincolo de experiența extraordinară a telefonului, Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt și în centrul noului Gear VR cu controler, alimentat de Oculus.

 Oculus este o companie americană cu sediul în Menlo Park, California, este specializată în hardware și produse software de realitate virtuală VR. În martie 2014, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a fost de acord să achiziționeze Oculus pentru 2.300.000.000 USD în numerar și în acțiuni. Compania colaborează cu Samsung din 2015 pentru a dezvolta Samsung Gear VR, pentru modelele Samsung Galaxy. 

Noul controler combină senzorii de mișcare, comenzile touchpad și un declanșator dedicat pentru a oferi o modalitate și mai intuitivă, convenabilă și expresivă de a interacționa și de a ne cufunda în realitatea virtuală.

Dispozitivul Gear VR funcționează cu următoarele telefoane din gama Galaxy: Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Acum în această echipă a intrat și Galaxy S8 respectiv Galaxy S8+.

Bixby: o nouă modalitate de a interacționa cu telefonul dvs. – Bixby este o interfață inteligentă, un asistent personal, care ajută telefonul la îndeplinirea sarcinilor, vă spune ceea ce căutați și vă amintește ce trebuie să faceți. Caracteristicile principale ale Bixby, inclusiv Vision, Home și Reminder, sunt disponibile în prezent, iar mai multe caracteristici vor veni mai târziu în această primăvară.

Stiri

Galaxy S20 FE lansat: funcțiile preferate de fani la un preț accesibil

Samsung a lansat astăzi Galaxy S20 Fan Edition (FE), cel mai nou membru al seriei Galaxy S20. Galaxy S20 FE este un...

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...