Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 și S8+ și Gear VR cu controler, disponibile acum...

Samsung Galaxy S8 și S8+ și Gear VR cu controler, disponibile acum și în S.U.A.

Samsung Electronics America Inc. a anunțat că Samsung Galaxy S8 și S8+, precum și noul Gear VR cu controler, sunt acum disponibile pentru achiziționare în Statele Unite.

Telefoanele pot fi achiziționate de la AT & T, Cricket Wireless, Sprint, Talk Wireless, T-Mobile, US Cellular și Verizon Wireless.

În plus, Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile la toate magazinele Best Buy, BestBuy.com, Samsung.com și App ShopSamsung, precum și la Target și Walmart.

Sunt disponibile în variantele de culoare Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver, atât ​​modelele de 5,8 inch, cât și în cele 6,2 inch.

Afișajul Infinity și designul fără margini, formează o suprafață netedă și continuă. Bazându-se pe tradiția Samsung Galaxy, cele două telefoane S8 / S8+ oferă unele dintre cele mai avansate tehnologii din industria telefoniei celulare.

Prețul pe Best Buy este de 829,99 $ pentru Galaxy S8 cu 64GB și de 929,99 $ pentru Galaxy S8+, tot cu aceeași capacitate de memorie.

Dincolo de experiența extraordinară a telefonului, Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt și în centrul noului Gear VR cu controler, alimentat de Oculus.

 Oculus este o companie americană cu sediul în Menlo Park, California, este specializată în hardware și produse software de realitate virtuală VR. În martie 2014, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a fost de acord să achiziționeze Oculus pentru 2.300.000.000 USD în numerar și în acțiuni. Compania colaborează cu Samsung din 2015 pentru a dezvolta Samsung Gear VR, pentru modelele Samsung Galaxy. 

Noul controler combină senzorii de mișcare, comenzile touchpad și un declanșator dedicat pentru a oferi o modalitate și mai intuitivă, convenabilă și expresivă de a interacționa și de a ne cufunda în realitatea virtuală.

Dispozitivul Gear VR funcționează cu următoarele telefoane din gama Galaxy: Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Acum în această echipă a intrat și Galaxy S8 respectiv Galaxy S8+.

Bixby: o nouă modalitate de a interacționa cu telefonul dvs. – Bixby este o interfață inteligentă, un asistent personal, care ajută telefonul la îndeplinirea sarcinilor, vă spune ceea ce căutați și vă amintește ce trebuie să faceți. Caracteristicile principale ale Bixby, inclusiv Vision, Home și Reminder, sunt disponibile în prezent, iar mai multe caracteristici vor veni mai târziu în această primăvară.

Stiri

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...

Galaxy A52 este primul telefon Samsung ce primește patch-ul din august 2021

Din nou, Samsung deschide balul și a devenit primul brand de smartphone-uri care a lansat o nouă actualizare de securitate. După lansarea...