Acasă Stiri Samsung Galaxy S8 și S8+ și Gear VR cu controler, disponibile acum...

Samsung Galaxy S8 și S8+ și Gear VR cu controler, disponibile acum și în S.U.A.

Samsung Electronics America Inc. a anunțat că Samsung Galaxy S8 și S8+, precum și noul Gear VR cu controler, sunt acum disponibile pentru achiziționare în Statele Unite.

Telefoanele pot fi achiziționate de la AT & T, Cricket Wireless, Sprint, Talk Wireless, T-Mobile, US Cellular și Verizon Wireless.

În plus, Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile la toate magazinele Best Buy, BestBuy.com, Samsung.com și App ShopSamsung, precum și la Target și Walmart.

Sunt disponibile în variantele de culoare Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver, atât ​​modelele de 5,8 inch, cât și în cele 6,2 inch.

Afișajul Infinity și designul fără margini, formează o suprafață netedă și continuă. Bazându-se pe tradiția Samsung Galaxy, cele două telefoane S8 / S8+ oferă unele dintre cele mai avansate tehnologii din industria telefoniei celulare.

Prețul pe Best Buy este de 829,99 $ pentru Galaxy S8 cu 64GB și de 929,99 $ pentru Galaxy S8+, tot cu aceeași capacitate de memorie.

Dincolo de experiența extraordinară a telefonului, Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt și în centrul noului Gear VR cu controler, alimentat de Oculus.

 Oculus este o companie americană cu sediul în Menlo Park, California, este specializată în hardware și produse software de realitate virtuală VR. În martie 2014, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a fost de acord să achiziționeze Oculus pentru 2.300.000.000 USD în numerar și în acțiuni. Compania colaborează cu Samsung din 2015 pentru a dezvolta Samsung Gear VR, pentru modelele Samsung Galaxy. 

Noul controler combină senzorii de mișcare, comenzile touchpad și un declanșator dedicat pentru a oferi o modalitate și mai intuitivă, convenabilă și expresivă de a interacționa și de a ne cufunda în realitatea virtuală.

Dispozitivul Gear VR funcționează cu următoarele telefoane din gama Galaxy: Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Acum în această echipă a intrat și Galaxy S8 respectiv Galaxy S8+.

Bixby: o nouă modalitate de a interacționa cu telefonul dvs. – Bixby este o interfață inteligentă, un asistent personal, care ajută telefonul la îndeplinirea sarcinilor, vă spune ceea ce căutați și vă amintește ce trebuie să faceți. Caracteristicile principale ale Bixby, inclusiv Vision, Home și Reminder, sunt disponibile în prezent, iar mai multe caracteristici vor veni mai târziu în această primăvară.

Stiri

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...

Samsung Galaxy Fit 2 este îmbunătățit printr-o actualizare

Samsung Galaxy Fit 2 a fost lansat la evenimentul „Life Unstoppable” de la începutul lunii septembrie. Atunci au fost anunțate printre altele...

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z, posibil un Galaxy Fold Z. Un nou brevet a fost descoperit la...

Samsung a anunțat echipa de gaming GRLpower din programul PlayOn

Samsung România a desemnat membrii echipei GRLpower, o echipă de gaming cu componență exclusiv feminină. Echipa este formată din cinci creatoare de...

Cu Samsung The Frame în căutarea unor capaodopere pierdute

Samsung folosește tehnologia pentru a permite utilizatorilor să găsească de acasă opere de artă pierdute, cu The Frame. Oamenii din întreaga lume...

Trei asistenți inteligenți celebri pe televizoarele Samsung Smart TV

Samsung a anunțat că Asistentul Google se va alătura suitei de asistenți vocali disponibili în prezent pe Samsung Smart TV. Televizoarele inteligente...