Samsung Galaxy S8 și S8+ smartphone-uri fără limite

2075

Așteptarea a meritat pe deplin! Samsung a împins limita telefoanelor mobile peste puterea imaginabilului.

Samsung Electronics introduce Galaxy S8 și S8+, 2 smartphone-uri cu un design fără sudură și o varietate de oferte de servicii noi, precum și un uimitor ecran Infinity pentru experiențe de vizionare captivantă.

„Samsung Galaxy S8 și S8+, marchează intrarea într-o nouă eră de design pentru smartphone-uri și servicii noi fantastice, deschizând noi modalități de a experimenta lumea“, a declarat DJ Koh, Președinte al Mobile Communications Business, Samsung Electronics la evenimentul lansării lui S8.

Galaxy S8 se bazează pe moștenirea de a crea modele uimitoare și dispozitive funcționale Samsung. Disponibil în 5.8-inch Galaxy S8 și 6,2 inch Galaxy S8+, display Infinity și design fără margini formează o suprafață netedă, continuă, fără denivelări sau unghiuri dure. Rezultatul este o experiență cu adevărat captivantă de vizionare.

Designul compact Galaxy S8, permite manevrarea confortabilă cu o singură mână, iar Corning Gorilla Glass 5 pe față și spate asigură o durabilitate și un finisaj de înaltă calitate.

În plus față de noile inovații de design, Samsung continuă să ofere tehnologie de ultimă oră, inclusiv un aparat de fotografiat avansat, cu performanță mult îmbunătățită.

  • Galaxy S8 și S8+ sunt echipate cu un aparat de fotografiat avansat 8MP F1.7 autofocus inteligent, în față. Camera din spate 12MP F1.7 dual pixel pentru cele mai bune condiții de fotografiere cu iluminare redusă, zoom și anti-încețoșare, fotografii cu procesare a imaginii îmbunătățită.
  • Galaxy S8 și S8+ sunt dotate cu primul procesor 10nm din industrie, permițând viteză și eficiență sporită. De asemenea, LTE și Wi-Fi cu suport pentru până la 1 Gbps astfel încât utilizatorii pot descărca rapid fișiere, indiferent de dimensiunea lor.
  • Ca primul dispozitiv mobil din lume certificat de către Alianța UHD ca MOBILE HDR PREMIUM, Galaxy S8 și S8+ vă permit să vedeți culori vibrante și contraste de calitate. În plus, Galaxy S8 și S8+ oferă experiențe de joc de nivel următor, cu tehnologie grafică vie și superioară, precum și jocul Pack, oferind titluri de jocuri de top.
  • Galaxy S8 și S8+ sunt construite pe Samsung Knox, o platformă de securitate de apărare. În plus, Galaxy S8 și S8+ oferă o gamă largă de tehnologii biometrice, inclusiv un scanner de amprente digitale, scanner de iris și de recunoaștere facială, astfel încât utilizatorii pot selecta o metodă sigură de autentificare biometrică, cea care funcționează cel mai bine pentru ei.
  • Galaxy S8 și S8+ va veni, de asemenea, cu caracteristicile fundamentale Galaxy.

Certificare IP68 rezistență la apă și praf, microSD de până la 256GB, aplicația Always-on display și capabilități rapide de încărcare wireless.

Codul IP – International Protection Marking, cod de protecție internațională, clasifică ratele și gradul de protecție împotriva intruziunilor de praf și apă. Un standard elaborat de Comisia Electrotehnică Internațională (IEC).

Un nou mod de a interacționa cu telefonul.

  • Bixby este o interfață inteligentă care va ajuta utilizatorii să obțină mai mult de la telefonul lor. Cu noul buton Bixby, vei putea accesa convenabil asistentul Bixby și să navigați prin servicii și aplicații cu vocea.

Funcția Bixby Voice va integra mai multe aplicații și caracteristici native Samsung, inclusiv aparat foto, Contacte, Galerie, Mesaje și setări, cu posibilitatea de a extinde capacitățile sale în viitorul apropiat. Bixby poate oferi ajutor personalizat, în funcție de ceea ce continuă să învețe despre interesele utilizatorului, despre situația și locația comenzii.

Utilizatorii pot caută imagini și de a obține detalii despre locuri cu tehnologia de recunoaștere a imaginii, cu ajutorul lui Bixby.

  • Samsung DeX este o soluție unică ce transformă smartphone-ul într-un sistem desktop, oferind o experiență de tip desktop securizată. Cu Samsung DeX, utilizatorii pot afișa și edita cu ușurință datele de pe telefon.
  • În plus, cu tot mai multe dispozitive IO care intră pe piață și rețeaua conectată devine mai complexă, Samsung Connect simplifică gestionarea dispozitivului inteligent. Cu Samsung Connect, utilizatorii pot activa cu ușurință dispozitive activate IO, printr-un proces rapid de configurare în trei etape și de a gestiona toate dispozitivele conectate printr-o singură aplicație integrată.
  • Galaxy S8 și S8+, vin cu serviciul îmbunătățit Samsung Health, unul dintre serviciile cele mai utilizate de la Samsung cu peste 60 de milioane de utilizatori activi lunar și 11 de milioane de utilizatori activi zilnic la nivel mondial.
  • Utilizatorii pot transforma Galaxy S8 și S8+ într-un portofel digital, ei pot folosi telefoanele aproape oriunde ar folosi un card de credit sau de debit. Cu mai mult de 870 de parteneriate bancare la nivel mondial, Samsung Pay a procesat mai mult de 240 de milioane de tranzacții până în prezent.
  • Noile căști de înaltă performanță AKG de la Harman, oferă un audio fără compromisuri pentru o calitate a sunetului de neegalat, vor veni ca un accesoriu în cutia telefonului.

Galaxy S8 și S8+ va fi disponibil la vânzare începând cu data de 21 aprilie și va fi oferit într-o bogată paletă de culori, negru, orchid gri, arctic silver, coral albastru și auriu.

Galaxy S8 - Detalii si Specificatii

VIASamsung News