Galaxy S8+ SMARTgirl Limited Edition în Spania cu o husă Swarovski

1864

În Spania, Samsung va lansa o ediție specială a deja specialului Rose Pink Galaxy S8+ numită SMARTgirl Limited Edition. Ce e în această ediție?

Ei bine, Samsung aduce o husă Swarovski împreună cu telefonul pentru a atrage doamnele. Este o ediție limitată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și de sfârșit de an, special făcută în colaborare cu Swarowski, special proiectată pentru femei.

Aviz bărbaților – este un cadou superb care poate fi făcut femeilor.

Campania SMARTgirl a fost repetată și în acest an datorită rezultatelor bune din campania anterioară. Publicul feminin, în special, a fost interesat de un smartphone elegant și stilizat special pentru femei dar care să nu piardă nimic din specificații și putere. Și Samsung tocmai acest lucru a făcut.

Galaxy S8+ SMARTgirl Limited Edition este limitat la 7.000 de unități și va fi vândut luna viitoare, începând cu 1 decembrie, în mai multe magazine importante din Spania. Persoana responsabilă de prezentarea lui Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl Limited Edition este cunoscuta actriță Paula Echevarría.

Husa în sine nu pare a fi împânzită ca de obicei cu bijuterii Swarovski, deoarece prețul SMARTgirl Limited Edition este de numai 949,00 €. Da, este încă un preț ridicat, dar nu la fel de mare cum sunt de obicei prețurile la edițiile speciale și limitate ale unor astfel de telefoane.

Swarovski este o companie austriacă cu sediul în Wattens, Austria. Compania a fost fondată de Daniel Swarovski în 1895. Swarovski are o acoperire globală cu aproximativ 2.800 de magazine în 170 de țări, peste 27.000 de angajați și un venit de aproximativ 2,6 miliarde de euro (în 2016).

Samsung pare să vândă acest Galaxy S8+ SMARTgirl Limited Edition doar în Spania, iar odată ce stocurile pentru acest smartphone au fost epuizate, această ediție specială va fi scoasă de pe piață. Este posibil ca Samsung să aducă ediția specială S8+ SMARTgirl Limited Edition și pe alte piețe europene, dar pare puțin probabil să se întâmple, cel puțin din ce știm în acest moment. Sperăm că Samsung va aduce cel puțin Galaxy S8+ Pink Rose pe alte piețe din Europa, poate împreună cu versiunea recent lansată Burgundy Red, odată ce își va încheia exclusivitatea sud-coreeană.

Așteptăm aceste modele înainte de sărbătorile de sfârșit de an!

Pentru cei care se întreabă, da, telefonul Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl Limited Edition nu vine cu specificații modificate față de modelul original. Aveți același superb afișaj WQHD+ Infinity de 6,2 inch, procesorul Exynos 8895, memoria RAM de 4 GB, camera din spate de 12 MP, camera frontală de 8 MP, scaner iris și senzor de amprentă digitală. Și nu trebuie să uităm autonomia bună oferită de software-ul optimizat și de cei 3.500 mAh. și Android 7.0 Nougat.

Nici nu știm ce să dorim mai mult de la un astfel de smartphone!

 

SURSĂPhoneArena