Acasă Stiri Galaxy S8 vânzări ce depășesc 1,3 milioane de telefoane în Corea

Galaxy S8 vânzări ce depășesc 1,3 milioane de telefoane în Corea

Samsung continuă să bată recordurile de vânzări cu Galaxy S8, numai în Corea de Sud ultimele cifre făcute publice, arată că a fost depășită cifra de 1,3 milioane de bucăți.

Informație vine chiar de pe terenul propriu, unde The Investor a publicat aceste date furnizate de Samsung, de unde reiese că firma sud-coreeană a depășit toate estimările.

Datele mai spun că între 11.000 și 12.000 de unități ale celor două modele sunt vândute zilnic – o performanță pe care nici un alt telefon high-end nu a reușit să o realizeze în această țară din Asia de Est.

Aceste rezultate neașteptate au determinat, de asemenea, ca prețul acțiunilor Samsung Electronics să atingă un nou nivel record de 2.123 de dolari, luni 26 iunie.

Mai mult de 1 milion de unități numai de Samsung Galaxy S8, a fost vândut în doar 37 de zile, de două ori mai mult decât predecesorii săi Samsung Galaxy S6 și Galaxy S7.

În timp ce nimeni nu poate contesta cifrele pe care Samsung le-a atins până acum în Coreea de Sud, lucrurile sunt puțin diferite la scară internațională. Luna trecută, estimările globale ale vânzărilor au fost de aproximativ 5 milioane, ceea ce este mai mic decât cele 7-9 milioane realizate de Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge pentru aceeași perioadă a anului 2016.

Totuși, până la sfârșitul anului a rămas o perioadă destul de lungă de timp, iar gigantul high-tech din Seul nu intenționează să se culce pe lauri. În încercarea de a menține ridicat pulsul vânzărilor, se spune că Samsung va lansa mai multe opțiuni de culoare pentru ultimul său duo Galaxy S.

Conform unor surse bine informate din industria telefoniei mobile din Corea de Sud, Samsung intenționează să lanseze în iulie două variante de culoare ale modelului S8 – Blue Coral și Pink Gold.

Blue Coral – albastru coral, această culoare a fost lansată pentru prima dată pe un smartphone Samsung Galaxy S7, comercializat de Verizon în Statele Unite, înainte de a fi lansat în altă parte. Blue coral a fost cu siguranță opțiunea preferată a clienților pentru Samsung Galaxy Note 7, peste 50% din cei care au cumpărat Note 7, au optat pentru această culoare.

În plus, este foarte probabil să vedem debutul lui Galaxy Note 7R și al noilor Samsung Galaxy Note 8, în următoarele câteva luni, ceea ce va pune cu siguranță compania Samsung Electronics într-o poziție financiară favorabilă înainte ca noile modele iPhone să fie lansate pe piață în luna septembrie.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...