Galaxy S9 și S9+ cu 128 GB și 256 GB lansate în SUA

1087

Samsung Galaxy S9 și S9+ cu mai mult spațiu de stocare la bord vor fi disponibile în Statele Unite cu precomandă începând cu 1 mai și vor fi la vânzare din 18 mai, exclusiv pe site-ul Samsung.com. Nici un alt comerciant cu amănuntul sau operator de telefonie mobilă nu va oferi aceste variante.

Samsung Electronics America a anunțat că cele două smartphone-uri reimaginate pentru modul în care comunicăm, împărtășim și experimentăm lumea, vor fi acum disponibile pentru consumatorii americani cu memorie de 128 GB și de 256 GB. Noile telefoane vor oferi utilizatorilor Galaxy libertatea de a stoca mai multe imagini, de a descărca mai multe aplicații și de a beneficia de mai mult conținut decât este posibil momentan pe Galaxy S9 și S9+ din S.U.A.

Telefoanele noastre sunt pline cu fișiere mari, cum ar fi fotografii necomprimate, videoclipuri 4K, filme lungi și multe altele. Samsung oferă acum pentru Galaxy S9 și S9+ mai mult spațiu de stocare la bord„, a declarat Justin Denison, Senior Vice President, Strategy and Marketing Samsung Electronics America. „Cu aceste noi modele de mare capacitate, proprietarii de Galaxy S9 au mai mult spațiu pentru a-și păstra conținutul„.

Pentru utilizatori, mai mult spațiu de stocare la bord înseamnă mai multă ușurință, flexibilitate și comoditate pentru gestionarea conținutului multimedia, foto și video inclusiv acele superbe clipuri Super Slow-mo. Doar pentru că aceste variante au mai mult spațiu de stocare intern nu înseamnă că spațiul extern este mai mic. Ele suportă extinderea spațiului de până la 400 GB prin intermediul cardurilor microSD.

În 1999, SanDisk, Matsushita și Toshiba au convenit să dezvolte și să comercializeze cardul de memorie Secure Digital (SD). Motorola E398, lansat în 2004, a fost primul telefon mobil din lume care a avut un card microSD. Câțiva ani mai târziu, aproape toți producătorii de telefoane mobile au început să utilizeze microSD.

Samsung și operatorii de telefonie din SUA au vândut doar varianta cu 64GB de stocare internă în Statele Unite până acum. Samsung a mai vândut deja varianta de 128GB în India.

Samsung Galaxy S9 de 128GB și 256GB va costa 770 $ și respectiv 820 $, în timp ce Samsung Galaxy S9+ va avea un preț de 890 $ și respectiv 940 $. Ambele variante cu noile opțiuni de stocare vor fi disponibile în culorile Coral Blue, Lilac Purple și Midnight Black.

Pentru consumatorii care precomandă sau achiziționează un Samsung Galaxy S9 sau S9+ în orice opțiune de stocare de pe Samsung.com, de la 1 mai până pe 17 mai, vor exista bonusuri. Fie pot opta pentru un Gear IconX (2018), fie au posibilitatea de a achiziționa un smartwatch Samsung Gear S3 Frontier pentru o diferență suplimentară de 99 USD.

Poate fi o modalitate de a stimula vânzările acestor două Galaxy S9, ale căror cifre sunt dezamăgitoare până în acest moment. Acum așteptăm un anunț pentru comercializarea acestora și în Europa.

SURSĂSamsung News