Galaxy S9 (2018) ar putea fi telefonul perfect, dacă …

2911

Samsung Galaxy S9 vine în curând. Nu cât de repede am dori, dar zvonurile spun că va fi prezentat la începutul anului 2018. Este puțin mai devreme decât galaxiile anterioare dar, avem multe motive să credem că va veni cu mai multe lucruri foarte interesante. Iată câteva: este așteptat cu ultimul ecran Super AMOLED de la Samsung, un ecran chiar mai bun decât cele mai bune ecrane realizate pentru Galaxy S8. Se spune că vine cu o cameră îmbunătățită – S8 are deja o camera minunată – și va fi primul smartphone pilot de la Samsung cu sistemul de operare Android 8 Oreo la bord.

Samsung Galaxy S9 ar putea fi smartphone-ul perfect dacă unele caracteristici sunt îmbunătățite în comparație cu Galaxy S8, conform Phonearena. Următorul telefon sud-coreean emblematic este pe cale să aterizeze pe piață și ne-ar plăcea ca unele mici detalii să fie corectate pe aceast nou terminal, pentru a fi smartphone-ul perfect al anului 2018. Să vedem ce ar putea face Samsung mai bine și ce ne-am dori pentru un succesor perfect și demn a lui Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 este, să nu uităm cel mai bun smartphone al anului 2018, conform tuturor sondajelor din domeniul telefoniei mobile.

Dacă Samsung rezolvă aceste câteva mici lucruri, Galaxy S9 ar putea deveni telefonul perfect din 2018.

  • Poziția scanerului de amprentă. Cea mai enervantă problemă cu Galaxy S8 este poziția incomodă a scanerului de amprentă digitală. Toată lumea a criticat acest lucru cu motive bine intemeiate, deoarece zona de scanare a amprentelor este prea mică și plasată în mod ciudat. Zvonurile spun că Samsung a ascultat doleanțele utilizatorilor și a mutat scanerul de amprentă, sub camera foto din spate, fiind mult mai accesibil și ușor de folosit.
  • Un difuzor mai bun. Este o zonă unde Galaxy S8 nu excelează. Nu toată lumea ascultă muzică pe telefon dar unii o fac. Indiferent ce tip de muzică ascultăm pe smartphone, apreciem calitatea bună a difuzoarelor. Sunt destule telefoane premium noi apărute care au difuzoarele mai bune. Samsung s-ar putea inspira pentru viitorul său smartphone – mai ales că are în subordine firma AKG Acoustics – de la ceilalți competitori din domeniul telefoniei mobile.
  • Mai mult spațiu de stocare. Samsung își vinde în prezent telefoanele într-un singur model cu 64 GB de stocare. Suntem recunoscători că avem opțiunea de card microSD pentru extinderea memoriei. Cu toate acestea, mulți utilizatori doresc să se bucure de mai multă memorie fără a folosi o cartelă microSD. Vom vedea dacă Samsung decide să-și schimbe politica cu sosirea lui Galaxy S9.
  • Butonul Bixby. Motivul este că Bixby nu este… foarte util. De ce să aveți un buton dedicat unei funcții care nu este prea utilizată? Asistentul de voce are butonul propriu pe Galaxy S8 și va fi probabil același și pentru Galaxy S9. Având în vedere utilitatea relativă a acestui buton Samsung ar putea personaliza acest buton atribuindu-i o altă sarcină.
  • O cameră mai performantă. Camera lui Galaxy S8 nu este deloc rea. Cu toate acestea, este puțin în spatele lui iPhone și Pixel 2. Deci, chiar dacă zvonurile spun că Samsung va lansa Galaxy S9 cu o singură cameră, sperăm să fie o cameră foto de înaltă performanță, o cameră revoluționară, ținem degetele încrucișate pentru aceasta.
  • Treble Project pentru actualizări Android mai rapide. Acest lucru este foarte important. Având cel mai recent software pe telefon parcă iubim și mai mult telefonul în ciuda vârstei sale. De ce spunem că este important? Galaxy S8 are încă sistemul de operare Android 7 Nougat, după aproape un an. Cu noul Project Treble, Google promite că actualizările Android vor veni mult mai repede. Așteptăm Treble Project pe Galaxy S9.

Treble Project este înclus în sistemul de operare Android și conceput pentru a face mai ușor, mai rapid și mai puțin costisitor pentru producători să actualizeze dispozitivele cu o nouă versiune de Android. Treble este pentru toate dispozitivele care se lansează cu Android 8.0 și peste.

  • Mufa pentru căști. Samsung… lasă mufa la locul ei! Căștile wireless sunt viitorul, cu toții suntem de acord. Ceea cu ce nu este de acord toată lumea, este să plătească 150 – 200 de euro pentru un set de căști fără fir. De aceea dorim ca mufa pentru căști să rămână, chiar dacă asta înseamnă o durată de viață a bateriei mai mică cu o oră sau două. Foarte mulți dintre utilizatorii de Samsung Galaxy S8 și de alte modele Galaxy sunt împotriva eliminării acestei mufe audio de pe modelele firmei sud-coreene.
  • Imagini de fundal mai bune. Poate fi un lucru minor dar imaginile de fundal de pe Galaxy S8 puteau fi mai bune, nu au fost chiar perfecte în special pentru wallpapers mari. În timp ce puteți folosi o mulțime de aplicații terțe pentru a obține o lucrare de artă pe smartphone-ul dvs. Galaxy, dorim ca Samsung să lucreze la acest capitol pentru a ne oferi cele mai bune imagini de fundal.

Am spicuit doar câteva dintre doleanțele utilizatorilor exprimate prin comentarii în varii pagini și locuri, despre ce vor de la viitorul Samsung Galaxy S9 în comparație, în special cu Galaxy S8.

În concluzie Samsung nu are prea multe de făcut pentru a veni pe piață cu cel mai bun telefon în anul 2018. Baza este destul de solidă, Samsung Galaxy S8 este un smartphone foarte bun. Dar vrem ca Samsung să facă un telefon Galaxy S9 perfect sau aproape perfect, pentru inimile fanilor și utilizatorilor. Nici un telefon nu este perfect! Dar ce-ar fi dacă ar fi….Galaxy S9?