Samsung Galaxy S9 va avea același ecran Infinity ca Galaxy S8

1979

Într-o știre apărută în publicația The Bell, care citează surse anonime din industria mobilă, știre preluată de The Investor, Samsung Galaxy S9 va avea același ecran Infinity ca Galaxy S8. Nu este o surpriză uriașă.

Tot din acel loc aflăm că Samsung a plasat deja o comandă pentru panourile de afișare Infinity de 5,8 și 6,2 inch pentru viitoarele telefoane Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Ecranele de pe Galaxy S9 și S9+ sunt, de așteptat să fie curbate pe lateral și având margini minime în partea de sus și de jos, rezultând designul „infinit” pe care Samsung la introdus cu telefoanele sale emblematice din acest an.

Display-ul aproape sigur nu va avea butonul fizic „acasă”.

Privind spre viitor, conform aceleiași surse media, sunt presupuneri că Samsung a comandat diviziei de afișaje Samsung Display să înceapă fabricarea afișajului Infinity de 6,3 inch, pentru Galaxy Note 9.

Infinity Display va fi disponibil și la bordul noii vedete Samsung Galaxy Note 8.

În plus, informația conține și o constatare a faptului că Samsung lucrează intens pentru a găsi o modalitate de a prezenta tehnologia de recunoaștere a amprentelor pe ecran, scoasă din Galaxy S8 în ultimul moment, pe Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9.

Amprentele digitale sunt caracteristici unice ale fiecărui individ, chiar și gemenii identici au amprentele digitale diferite. Dactiloscopia este o metodă de identificare a persoanelor după amprente. Amprentele digitale ale ursului Koala sunt foarte asemănătoare cu ale oamenilor, chiar și experții au probleme când le compară.

Dacă nu apare o problemă neprevăzută, compania ar trebui să aibă scanerul optic gata la timp, singurul obstacol tehnic pe care trebuie să îl depășească în acest moment este potrivirea luminozității zonei în care se află senzorul optic cu restul ecranului.

Este un pic prea devreme pentru a specula atât despre Samsung Galaxy S9, cât și despre Samsung Galaxy Note 9, deși ne așteptăm ca acestea să vină un procesor Snapdragon 845, cel puțin 6 GB de memorie RAM și o cameră dublă. De asemenea, ar trebui vină cu Android O, care este varianta superioară a lui Android 7.0 Nougat.

Samsung va păstra cea mai mare parte a noilor caracteristici ale seriei Galaxy S9 sub cheie referitor la departamentul de software, ceea ce este destul de explicabil, concurența pe acest domeniu al telefoniei mobile este acerbă.

Având în vedere că a Samsung a introdus noul design Infinity doar în această primăvară este posibil ca în viitorul apropiat să avem unele surprize cu vom găsi sub acest afișaj.

VIATheInvestor.co.kr