Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 va avea același ecran Infinity ca Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 va avea același ecran Infinity ca Galaxy S8

Într-o știre apărută în publicația The Bell, care citează surse anonime din industria mobilă, știre preluată de The Investor, Samsung Galaxy S9 va avea același ecran Infinity ca Galaxy S8. Nu este o surpriză uriașă.

Tot din acel loc aflăm că Samsung a plasat deja o comandă pentru panourile de afișare Infinity de 5,8 și 6,2 inch pentru viitoarele telefoane Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Ecranele de pe Galaxy S9 și S9+ sunt, de așteptat să fie curbate pe lateral și având margini minime în partea de sus și de jos, rezultând designul „infinit” pe care Samsung la introdus cu telefoanele sale emblematice din acest an.

Display-ul aproape sigur nu va avea butonul fizic „acasă”.

Privind spre viitor, conform aceleiași surse media, sunt presupuneri că Samsung a comandat diviziei de afișaje Samsung Display să înceapă fabricarea afișajului Infinity de 6,3 inch, pentru Galaxy Note 9.

Infinity Display va fi disponibil și la bordul noii vedete Samsung Galaxy Note 8.

În plus, informația conține și o constatare a faptului că Samsung lucrează intens pentru a găsi o modalitate de a prezenta tehnologia de recunoaștere a amprentelor pe ecran, scoasă din Galaxy S8 în ultimul moment, pe Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9.

Amprentele digitale sunt caracteristici unice ale fiecărui individ, chiar și gemenii identici au amprentele digitale diferite. Dactiloscopia este o metodă de identificare a persoanelor după amprente. Amprentele digitale ale ursului Koala sunt foarte asemănătoare cu ale oamenilor, chiar și experții au probleme când le compară.

Dacă nu apare o problemă neprevăzută, compania ar trebui să aibă scanerul optic gata la timp, singurul obstacol tehnic pe care trebuie să îl depășească în acest moment este potrivirea luminozității zonei în care se află senzorul optic cu restul ecranului.

Este un pic prea devreme pentru a specula atât despre Samsung Galaxy S9, cât și despre Samsung Galaxy Note 9, deși ne așteptăm ca acestea să vină un procesor Snapdragon 845, cel puțin 6 GB de memorie RAM și o cameră dublă. De asemenea, ar trebui vină cu Android O, care este varianta superioară a lui Android 7.0 Nougat.

Samsung va păstra cea mai mare parte a noilor caracteristici ale seriei Galaxy S9 sub cheie referitor la departamentul de software, ceea ce este destul de explicabil, concurența pe acest domeniu al telefoniei mobile este acerbă.

Având în vedere că a Samsung a introdus noul design Infinity doar în această primăvară este posibil ca în viitorul apropiat să avem unele surprize cu vom găsi sub acest afișaj.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...